Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση ΟΤΕ για Καρακώστα και Siemens

Απάντηση σε σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που επιχειρούν να συνδέσουν τον Παντελή Καρακώστα με τον ΟΤΕ έδωσε η διοίκηση της εταιρείας, αναφερόμενη, παράλληλα και στο έμβασμα της Siemens προς τη θυγατρική του ΟΤΕ, ΟΤΕ International.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΤΕ:

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2010 – Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που προσπαθούν να συνδέσουν τον ΟΤΕ με τον Π. Καρακώστα και επίσης αναφέρονται σε έμβασμα της Siemens προς την θυγατρική του ΟΤΕ, ΟΤΕ International, o OTE ανακοινώνει τα εξής:

1. Ο Π. Καρακώστας επισκεπτόταν τα γραφεία του ΟΤΕ και θυγατρικών του την περίοδο 2001-2004, εμφανιζόμενος ως εκπρόσωπος μεγάλων ξένων εταιριών, μεταξύ των οποίων και της Τ-Systems, θυγατρικής της Deutsche Telekom. Από τα ως τώρα στοιχεία που βρέθηκαν προκύπτει ότι οι επαφές του ουδέποτε κατέληξαν σε συμφωνία του ΟΤΕ ή θυγατρικής του με την Deutsche Telekom ή θυγατρική της. Συνεχίζουμε την έρευνα και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

2. Σχετικά με το έμβασμα των €1.100.000 που φέρεται να έχει κάνει η Siemens το 2001 στην ΟΤΕ International καλούμε οποιονδήποτε έχει στοιχεία να τα προσκομίσει επιφυλασσόμενοι κατά τα λοιπά των δικαιωμάτων μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...