Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Εμφανίσεις UFO στην Πάτρα

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε καταγράψει μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που ισχυρίζονται ότι έχουν δει αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό της Πάτρας. Άλλωστε όλοι θυμόμαστε τις καταγραφές τέτοιων περιστατικών από τον αείμνηστο γιατρό και διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του «Αγίου Ανδρέα» Κωνσταντίνου Μόσχοβου, ο οποίος...
είχε ιδρύσει την εταιρεία μελέτης εξωγήινων φαινομένων Αχαΐας - Ελλάδος (ΕΜΕΦΑ-Ε). Μάλιστα λίγο πριν το θάνατό του ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει στην πόλη μας την πρώτη ημερίδα με θέμα τα UFO σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας με ομιλητές γνωστούς και σημαντικούς επιστήμονες από το εξωτερικό.
Α.Τ.Ι.Α. εξακολουθούν να εμφανίζονται στον ουρανό της πόλης μας με πιο πρόσφατο καταγεγραμμένο παράδειγμα -με αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα- την εμφάνιση φωτεινού αντικειμένου άγνωστης προέλευσης το βράδυ της 31ης Ιουλίου.
«Είναι σαν τα άλλα τα τρελά που πηγαίνουν δεξιά και αριστερά. Τέλειο, με φόντο το πλοίο», αναφέρει η γυναίκα που το καταγράφει με την κάμερά της περιμένοντας να αποβιβαστεί στο πλοίο που βρίσκεται στο λιμάνι. Διαπιστώνει ότι αλλάζει και χρώματα. Οκτώ λεπτά αργότερα, στις 9.43 μ.μ., το φωτεινό αντικείμενο μετακινείται κατεβαίνοντας πιο χαμηλά!
«Είμαστε ένα τέταρτο της ώρας εδώ και το βλέπουμε να μετακινείται. Είναι απίστευτο», αναφέρει στις 9. 58 μ.μ. κάποια φίλη της ενθουσιασμένη. Οκτώ λεπτά αργότερα το άγνωστο φως μετακινείται (σε σχέση με το αγκυροβολημένο καράβι) ακόμη πιο πέρα.
Ένα ακόμη UFO για την Πάτρα
Πρόσφατη εμφάνιση άγνωστου ιπτάμενου αντικειμένου έγινε τον Μάιο του 2009, γύρω στα μεσάνυχτα. Στο Παναχαϊκό παρατηρήθηκε ένα πράγμα σαν πιάτο που στο κέντρο είχε ένα στρογγυλό μικρό εξόγκωμα. Ήταν παρά πολύ φωτεινό και βρισκόταν 200-300 μέτρα πάνω από το έδαφος εκείνη τη στιγμή. Παρέμεινε για λίγα δευτερόλεπτα και εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με το αυτόπτη μάρτυρα Π. Ε. τα τελευταία χρόνια στην περιοχή δυτικά της Πάτρας κατά καιρούς εντοπίζονται στον ουρανό φώτα κάτι που μοιάζουν με άστρα και ενώ φαίνονται ακίνητα ξαφνικά αρχίζουν να κινούνται με περίεργους ελιγμούς και μετά να εξαφανίζονται αυξομειώνοντας τον φωτισμό τους. Ο αυτόπτης μάρτυρας που ασχολείτο με την ερασιτεχνική αστρονομία αναγνωρίζει ότι τα άγνωστα στίγμα στον ουρανό δεν έχουν σχέση με φυσικά φαινόμενα. Σε παρατήρηση που πραγματοποίησε πριν λίγο καιρό, το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουνίου, περίπου στις 11 το βράδυ, εντόπισε ένα «φαινόμενο» στα νότια ,το οποίο του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κυρίως λόγω του ότι το φως μετακινούνταν με αστραπιαία ταχύτητα και αυξομείωνε σαν ένα πολύ δυνατό φλας το φωτισμό του.
Μερικές «παλαιότερες μαρτυρίες
Και παλαιότερα έχουν καταγραφεί ανάλογες... εμπειρίες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των Χριστουγέννων του 1978, όταν στις εννέα με δέκα το βράδυ εμφανίστηκε Α.Τ.Ι.Α. σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της περιοχής, σύμφωνα με πέντε μάρτυρες. Ένα φώς που στην αρχή ήταν μακριά άρχισε να πλησιάζει ταχύτατα προς το αεροδρόμιο και σταμάτησε πάνω από το διάδρομο σε ύψος 200 περίπου μέτρων, με μέγεθος που έφτανε περίπου τα 20 μέτρα, έμεινε ακίνητο και άρχισε να αλλάζει χρωματισμούς. Μετά από ένα λεπτό το αντικείμενο χάθηκε και άρχισαν να εμφανίζονται μικρότερα κόκκινου χρώματος και διαμέτρου δύο-τριών μέτρων το καθένα, κάνοντας μία παλινδρομική κίνηση με μεγάλη ταχύτητα επάνω από την άκρη της πίστας. Το φαινόμενο πλέον είχε γίνει αντιληπτό από αρκετούς στρατιώτες και αξιωματικούς μέσα στους θαλάμους. Αυτό συνεχίστηκε για τρεις ημέρες, ακριβώς την ίδια ώρα. Το γεγονός αποσιωπήθηκε.





Dete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...