Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Της είχαν δώσει 24 ώρες ζωής!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του βρετανικού show X-Factor, Cheryl Cole, η οποία τον περασμένο Ιούλιο διεγνώσθη πως έπασχε από ελονοσία. Όπως ανέφερε σε τηλεοπτική της συνέντευξη, οι γιατροί της είχαν δώσει τότε μόλις...
24 ώρες ζωής!
Μιλώντας στο δημοσιογράφο Piers Morgan -ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Larry King στο γνωστό show τον Ιανουάριο του 2011- η πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι Ashley Cole αποκάλυψε με λυγμούς τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι, όταν οι γιατροί της είπαν ότι πάσχει από ελονοσία, την οποία κόλλησε από επαγγελματικό της ταξίδι στην Τανζανία.
"Οι γιατροί μου είχαν δώσει 24 ώρες. Αν δεν υπήρχε βελτίωση της υγείας μου ενδιάμεσα, μου είπαν ότι θα πέθαινα. Άρχισα να σχεδιάζω τη διαθήκη μου και το ποια υπάρχοντα θα αφήσω σε ποιόν", αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια η Cheryl. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η τραγουδίστρια κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένειά της και τώρα είναι υγιής.
Η ίδια μίλησε και για το γάμο της με τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή Ashley Cole ο οποίος έληξε άδοξα μετά από 3,5 χρόνια. "Θα τον αγαπώ για πάντα. Μιλάω ακόμη σχετικά συχνά μαζί του. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση και έναν υπέροχο γάμο, δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά", σχολίασε η τραγουδίστρια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε απατήσει ουκ ολίγες φορές τη σύζυγό του...


www.nooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...