Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γιώργος Καμηλαράκης: ο διαιτολόγος που αδυνατίζει τον Άδωνι και τους 300 της Βουλής

Την αρχή έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ακολούθησε πιστά τις συμβουλές του διαιτολόγου της Βουλής κ. Γιώργου Καμηλαράκη και ρίχτηκε στη μάχη των περιφερειακών εκλογών κατά δώδεκα κιλά ελαφρύτερος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής του ΛΑΟΣ έχασε βάρος ακολουθώντας συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα. Δύο φορές την εβδομάδα ψάρι,
δύο κρέας και μία όσπρια.
Το πρωί δημητριακά και στα ενδιάμεσα ένα φρούτο ή ένα φυσικό χυμό.

Το βράδυ ένα ποτήρι γάλα ή ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά. Απαραίτητα πολύ νερό και πράσινο τσάι όλη την ημέρα γιατί το πράσινο τσάι ενυδατώνει, βοηθά το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες, καταπραΰνει και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Στον κ. Καμηλαράκη πλέον σπεύδουν αρκετοί βουλευτές προκειμένου να απαλλαχθούν από τα περιττά κιλά. Βλέπετε η εποχή των ισχνών αγελάδων δεν συνάδει με τετράπαχους εθνοπατέρες.
Πώς θα είμαστε όλοι στυλάκια από την πείνα και εκείνοι θα είναι καλοζωϊσμένοι;

Οι image makers επιβάλλουν δίαιτα και επειδή οι βουλευτές μας έχουν καβουράκια στις τσέπες και δεν πληρώνουν από την τσέπη τους επωφελούνται της παρουσίας του διαιτολόγου της Βουλής και απευθύνονται σ΄αυτόν.
Τα προγράμματα διατροφής προς βουλευτές έχουν προσαρμοστεί στο καθημερινό τους πρόγραμμα, ενώ προτείνονται και ειδικά τρικ ώστε να αποφύγουν τις «λιχουδιές» που τους προσφέρονται από ψηφοφόρους χωρίς να παρεξηγηθούν.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Καμηλαράκης είναι κλινικός διαιτολόγος με προϋπηρεσία 14 ετών στο υπουργείο Υγείας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...