Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Το φιλί με τον Μάκη Παντζόπουλο

Η εφημερίδα "Espresso" αποκαλύπτει φωτογραφίες στις οποίες η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βρίσκονται σε τρύφερο τετ-α-τετ και ανταλάσσουν φιλιά στην μέση του δρόμου.

Τόσο καιρό οι μόνες φωτογραφίες που είχαμε απο το πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz ήταν απο εξόδους τους, όπου και οι δύο ήταν ιδιαιτέρως προσεκτικοί και κρατούσαν αποστάσεις. Τώρα όμως
είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ελένη και τον Ματέο σε τόσο τρυφερές στιγμές και μάλιστα στην μέση του δρόμου. Αυτές οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν την σχέση της διάσημης παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία, η οποία ήταν κατά πολλούς και η αιτία που έφερε το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Οι φωτογραφίες σύμφωνα με την εφημερίδα είναι απο τις διακοπές του ζευγαριού στις οποίες ήταν και οι δύο τους πολύ χαλαροί αφού δεν είχαν το άγχος των παπαράτσι.
Η Ελένη και ο Ματέο βγαίνουν απο ένα πολυκατάστημα, φιλιούνται στην μέση του δρόμου και δείχνουν ευτυχισμένοι.
Τη σχέση έρχεται να επιβεβαιώσει και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" αφού έχει αποκλειστικές φωτογραφίες απο την βίλα του Ματέο Παντζόπουλου. Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στο μπαλκόνι και για να αποφύγει τους παπαράτσι είχε τυλιχτεί με ένα σεντόνι.
Την παρουσία της εκεί επιβεβαιώνει η δεύτερη φωτογραφία η οποία δείχνει τη διάσημη παρουσιάστρια έξω απο το σπίτι του επιχειρηματία να μπαίνει στο αμάξι της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...