Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις

e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να εκδηλωθούν κάποιες πιεστικές καταστάσεις στις σχέσεις σας με το επαγγελματικό σας περιβάλλον και μπορεί
να αναβιώσει κάποια νομική σας υπόθεση που χρειάζεται διευθέτηση. Υπάρχει μια ροπή για ανατροπή ή αναβολή των ζητημάτων που σας απασχολούν. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα περάσετε προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα και θα πιεστείτε πολύ ψυχολογικά από κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν σε σχέση με τον σύντροφο σας. Το αίσθημα της μοναξιάς και της απόρριψης θα είναι διάχυτο καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βρείτε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τις καθαρά προσωπικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Χρειάζεται να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που έχουν γίνει τροχοπέδη στην επαγγελματική σας ζωή. Οι δοκιμασίες που θα περάσετε με τις σχέσεις σας θα γίνουν με σκοπό να συμπάσχετε ή να βάλετε κάποια όρια στον εαυτό σας ή στον σύντροφο σας. Χρειάζεται να κάνετε μια αυτογνωσία γύρω από τη συναισθηματική σας ζωή και γενικά τι είναι αυτό που χρειάζεστε ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα σε επαγγελματικό και εργασιακό επίπεδο για να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα. Η οικονομική σας στεναχώρια είναι προσωρινή, γι αυτό μην αναλώνεστε σε τρόπους που θα μπορούσαν να σας την καλύψουν. Μπορεί να εκδηλωθεί θέμα υγείας σε ένα μέλος της οικογένειας σας και αυτό είναι που προέχει.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις οικονομικές που χρειάζεται να τις αντιμετωπίσετε και θα πρέπει να επανεξετάσετε τις επαγγελματικές επιλογές ώστε να εκτιμήσετε σωστά την κατάσταση. Σήμερα είναι ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι όλα όσα συμβαίνουν με τον σύντροφο σας γίνονται γιατί έχετε και εσείς μέρος ευθύνης στις υποχρεώσεις σας. Μην τις παραμελείτε και αλλάξτε τη στάση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας προέχουν τη σημερινή ημέρα , γι αυτό φροντίστε να δώσετε όλο σας το είναι σε αυτές. Η ανταπόκριση θα είναι υπερ του δέοντος θετική και εσείς θα ανακουφιστείτε και θα νιώστε την πολυπόθητη ασφάλεια που αναζητάτε. Μια ειλικρινής συζήτηση θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική με τον σύντροφο σας και θα σας φέρει πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ

Η θέση του Ερμή στο ζώδιο σας θα επαναφέρει σε τάξη τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οικονομικές υποθέσεις πιθανόν να σας κουράσουν και να σας αγχώσουν, όχι όμως σε σημείο να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Η θέση του Άρη στον Σκορπιό φέρνει έντονα γεγονότα μεταξύ συνεργατών και προσωπικών σας σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα κι αν σήμερα υπάρξουν μικρά εμπόδια στην διεκπεραίωση καθημερινών σας υποχρεώσεων, η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Μπορεί από τη φύση σας να μην είστε εκδηλωτικοί απέναντι στην σχέση σας, όμως νιώθετε αρκετά ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της. Ανταποδώστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιος συνεργάτης σας σήμερα δεν έχει καλές διαθέσεις απέναντι σας. Αντιμετωπίστε τον με υπομονή, χωρίς να ενδώσετε στις προκλήσεις του, γιατί αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε αποκαλύψεις που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Κοιτάξτε τη δουλειά σας και παραμερίστε κουτσομπολιά και κριτικές, που μόνο να σας μπλέξουν είναι ικανές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε σήμερα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις γιατί έχουν να σας προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες. Μπορεί να ολοκληρώσετε κάποιον επαγγελματικό σας στόχο ή να φτάσετε πολύ κοντά στην υλοποίηση του. Σημαντικές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Μην σας πιάνει ακόμη μια φορά η καχυποψία σας και φανείτε ΄΄φιλόξενοι΄΄.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οποιαδήποτε υπερβολή σήμερα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και παρεξηγήσεις μεταξύ των φιλικών ή συγγενικών σας σχέσεων. Αν ξυπνήσετε ανάποδα σημαίνει πως και η υπόλοιπη μέρα σας θα ακολουθήσει την ίδια διάθεση. Ασχοληθείτε με ότι σας διασκεδάζει και διώξτε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετή δημιουργική ημέρα, έστω κι αν όλα όσα γίνονται δεν δημοσιοποιούνται. Έχετε έντονη ανάγκη να σας δώσει την ανάλογη προσοχή ο σύντροφος σας ή να βρίσκεστε στο επίκεντρο της παρέας, όμως από την μεγάλη σας ευαισθησία οι ενέργειες σας και τα λόγια σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε καυγάδες και εντάσεις.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...