Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

"Πόρτα" στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Η διοίκηση της Ξάνθης αποφάσισε να κλείσει την πόρτα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ της ακριτικής πόλης με σημερινή της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως δεν θα εκδώσει μεμονωμένα εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς θα εισέλθουν στο...
γήπεδο μόνο μέλη με κάρτες διαρκείας, και γι' αυτό παρακάλεσε τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να μην κάνουν τον... κόπο να ταξιδέψουν στη Θράκη!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Μετά την κοινοποίηση προς την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ της επιστολής του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή σύμφωνα με την οποία για το παιχνίδι SKODA ΞΑΝΘΗ - Ολυμπιακός απαγορεύεται η μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού και παράλληλα απαγορεύει στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ να διαθέσει εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, η απόφαση της σύσκεψης της Αστυνομίας Ξάνθης την Τρίτη 12.10 ήταν να μην δοθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τον αγώνα αυτό.


Στη συνέχεια, όπως διαβάσαμε σε αθλητικό site, ο κ. Μπιτσαξής σε απάντηση της επιστολής του κ. Μαρινάκη, ανακοίνωσε ότι μπορούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να μεταβούν μεμονωμένα και να προμηθευτούν εισιτήρια από το γήπεδο της SKODA ΞΑΝΘΗ, εφόσον το επιτρέψει η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.


Για το λόγο ότι η ομάδα μας δεν διαθέτει μεμονωμένα εισιτήρια παρά μόνο κάρτες μέλους για τους φιλάθλους της, παρακαλούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην έρθουν στο γήπεδο διότι δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια τη στιγμή που δεν έχουν εκδοθεί και τη στιγμή που ισχύουν οι ως άνω από αποφάσεις του Γ.Γ.Α. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης".


www.woop.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...