Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αυξητική στήθους σε…μπουκαλάκι!

Ένα μικρό σωληνάριο με «μαγικό» περιεχόμενο υπόσχεται να κάνει τα push-up σουτιέν και τα εμφυτεύματα σιλικόνης παρελθόν.
Με 125 στερλίνες τα 100 ml, αποτελεί σίγουρα μια πολύ πιο οικονομική λύση για όσες γυναίκες θα ήθελαν μισό νούμερο μεγαλύτερο για το στήθος τους και σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ σε
εγχείρηση αυξητικής στήθους.
Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το gel θα πρέπει να κάνουν με αυτό επάλειψη στο στήθος τους κάθε μέρα για λιγότερο από δύο μήνες. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, μετά τη διαδικασία, το στήθος τους θα είναι πιο σφριγηλό και έως 2,5 εκατοστά μεγαλύτερο, ενώ το δέρμα θα είναι λιγότερο ζαρωμένο.
Η κρέμα, που ήδη πωλείται σε Αμερική και Αγγλία, περιέχει φυσικά χημικά συστατικά τα οποία φαίνεται να αυξάνουν το αριθμό των κυττάρων λίπους στο στήθος.
Αν και υπόσχεται πως εισάγει μια επαναστατική μέθοδο, την οποία έχουν ήδη λατρέψει γνωστές celebrities όπως η Scarlett Johansson και η Victoria Beckham, οι ειδικοί είναι κάπως σκεπτικοί με την πραγματική αποτελεσματικότητα του. Ένα παράδειγμα είναι αυτό της Dalia Nield, συμβούλου πλαστικού χειρουργού στην Κλινική του Λονδίνου, που δήλωσε πως είναι μάλλον απίθανο μια απλή κρέμα να αυξήσει τόσο το μέγεθος του στήθους και τόνισε πως οι πληροφορίες που παρέχονται από την Rodial είναι ελλιπείς.
Από την άλλη, εκπρόσωποι της εταιρίας ανακοίνωσαν πως πρόκειται για μία θαυμάσια, οικονομική και ασφαλή εναλλακτική λύση της εγχείρησης για χιλιάδες γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος του στήθους τους –μαζί με την αυτοπεποίθησή τους- και δεν μπορούν είτε για οικονομικούς λόγους είτε γιατί φοβούνται την επέμβαση.


protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...