Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Για καπνιστήριο και πάρκινγκ

Με αίτημα την δημιουργία καπνιστηρίου και πάρκινγκ για τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες μετακινούνται ζητούν οι μαθητές και μαθήτριες του 6ου Επαγγελματικού Λυκείου και του 7ου νυχτερινού. Εργαζόμενοι το πρωί, οι μαθητές δεν έχουν άλλο τρόπο μετακίνησης και οι κλήσεις πέφτουν βροχή διαμαρτύρονται και για το κάπνισμα.
Μπορεί να ακούγεται κάπως...
αλλά εκτός από πρωτότυπα, τα αιτήματα των μαθητών είναι και λογικά. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 6ου Επαγγελματικού Λυκείου αλλά και του 7ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου, αποφάσισαν να κλείσουν το σχολείο μέχρι να πραγματοποιηθούν τα αιτήματα τους, για τη δημιουργία καπνιστηρίου αλλά και παρκινγκ.
Τα συγκεκριμένα σχολεία στεγάζουν μαθητές οι οποίοι το πρωί εργάζονται και πηγαίνουν σχολείο το απόγευμα. Λόγω της δουλειάς τους χρησιμοποιούν μηχανάκια, τα οποία όμως δεν μπορούν να παρκάρουν έξω από το σχολικό συγκρότημα.
Το κτίριο βρίσκεται σε περιοχή ελεγχόμενης στάθμευσης με αποτέλεσμα οι κλήσεις από την τροχαία να πέφτουν βροχή, κλήση η οποία φτάνει τα 100 ευρώ.
Επίσης ζητούν και τη δημιουργία χώρου για καπνίζοντες, καθώς λόγω της καπνοαπαγόρευσης δεν μπορούν να καπνίζουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ενώ όσοι δοκίμασαν να καπνίσουν στις τουαλέτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με το καινούριο σύστημα πυρόσβεσης.
Πολλώ δε μάλλον την ίδια ώρα που οι καθηγητές τους καπνίζουν στο γραφείο διδασκόντων ή στην ταράτσα και σε εκείνους να απαγορεύεται.


News247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...