Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ληστεία με πυροβολισμούς σε ξενοδοχείο

Στόχος ληστών γίνονται τώρα και τα ξενοδοχεία στην Κορινθία! Οι τρεις ένοπλοι κακοποιοί που εισέβαλαν στην ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου στα Άνω Τρίκαλα, ήταν βιαστικοί και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους
ίδιους που λήστεψαν ένα σούπερ μάρκετ πριν από δύο εβδομάδες.
Οι τρεις δράστες όρμησαν ξαφνικά στον χώρο εξυπηρέτησης πελατών και ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους τον ιδιοκτήτη φωνάζοντας άγρια, ενώ ο ένας από αυτούς πυροβόλησε μια φορά στο ταβάνι. Φοβισμένος ο επιχειρηματίας, τους έδωσε όσα χρήματα είχε πάνω του και οι ληστές βγήκαν τρέχοντας έξω, επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στην είσοδο του ξενοδοχείου και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο τρόπος που έγινε η ληστεία και η περιγραφή των δραστών ταιριάζει με την ένοπλη ληστεία που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αλμυρή του δήμου Σαρωνικού Κορινθίας. Τότε, δύο κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή Καλάσνικοφ και ενός πιστολιού, άρπαξαν 300 ευρώ και έφυγαν με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...