Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τα ''πέταξε'' όλα η κόρη του Ντεπαρντιέ!

Με την ίδια άνεση που υποδύεται την πόρνη στο θέατρο, θα μπορούσε να εμφανιστεί και ολόγυμνη στο δρόμο, δήλωσε η Ζιλί Ντεπαρντιέ!
Η κόρη του διάσημου Γάλλου ηθοποιού, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, αποκάλυψε στοιχεία της προσωπικότητας της αλλά και...απόκρυφα σημεία του σώματος της, σε μια τόσο αποκλειστική όσο και
''καυτή'' συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό ''Paris Match''.
Η Ζιλί, μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον έρωτα ενώ παραδέχτηκε ότι σχεδόν ποτέ δεν νιώθει ωραία με τον εαυτό της και τη θηλυκότητα της.
Όμως όταν είναι ερωτευμένη αισθάνεται περισσότερο την ανάγκη να περιποιηθεί τον εαυτό της.
''Φοράω πιο συχνά φόρεμα, βάζω ευχαρίστως κραγιόν. Δεν νιώθω περισσότερο ωραία ή περισσότερο γυναίκα, αλλά πιο χαρούμενη'' δήλωσε.
Αποκάλυψε επίσης ότι ζει έντονα προσωπικά συναισθήματα ενώ είναι μια γυναίκα που ονειρεύεται.
Προσθέτει πως θεωρεί το παιχνίδι της σαγήνης ως ένα είδος ψέματος, για αυτό λειτουργεί αντιδραστικά όταν σαγηνεύει κάποιον.
Φαίνεται όμως ότι δεν έχει σε μεγάλη υπόληψη των εαυτό της σαν ερωτική σύντροφο καθώς δηλώνει ότι ''είναι η χειρότερη σεξουαλική παρτενέρ στο Παρίσι. Όταν τους το λέω αυτό, κάπως αποθαρρύνονται.''
Εξομολογείται δε ότι πιστεύει πως προέρχεται από ''δύο γονείς, τρελούς, ο καθένας με τον τρόπο του''.
Ακόμα παραδέχεται ότι η μητέρα της, με την οποία μιλάει έξι φορές τη μέρα στο τηλέφωνο, είναι το μόνο άτομο που μπορεί να την ηρεμήσει.
Για τον αδικοχαμένο αδερφό της, Γκιγιόμ δε, αποκάλυψε ότι τον βλέπει στα όνειρά της ενώ όταν πέθανε ''προσπάθησα να τον ξαναβρώ'' λέει και συνεχίζει πως ''άρχισα να κάνω ακραία πράγματα, αλλά δεν πέθαινα. Τελικά κατέληξα ότι δεν ήμουν ικανή ούτε για αυτό.''


cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...