Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Νεκρή σε πόρτ μπαγκάζ

Ήταν δύο παρά τέταρτο της Παρασκευής όταν ένας ιδιώτης εντόπισε μέσα σε πορτ-μπαγκάζ ΙΧ αυτοκινήτου στην περιοχή Γεωργοταιϊκά Αλυκών Κέρκυρας νεκρή μία γυναίκα.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία κατέφτασε στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για...
36χρονη ημεδαπή και κάτοικο του νησιού η οποία έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του αδερφού της.
Οι υποψίες στράφηκαν σχεδόν από την αρχή σε έναν 44χρονο και οι λόγοι θεωρήθηκε από την Αστυνομία πως ήταν καθαρά προσωπικοί. Όταν οι αστυνομικοί ήταν απολύτως βέβαιοι για το ποιος ήταν ο ένοχος σε συνεργασία με την εισαγγελία του νησιού, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στον Αυλώνα της Αλβανίας ο 44χρονος.
Πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της θανούσης, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν στην Κέρκυρα, από Γερμανία όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια και χθες αναχώρησε με αυτοκίνητο για Αλβανία.
Μετά την άμεση ανταπόκριση των αλβανικών αστυνομικών αρχών εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...