Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ολόκληρη επιχείρηση με παράνομα φρουτάκια είχαν στήσει τέσσερα άτομα στις Σέρρες

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται κύκλωμα που είχε στήσει παράνομη επιχείρηση με τυχερά παιχνίδια και φρουτάκια σε ίντερνετ καφέ στην περιοχή Λευκώνα Σερρών.
Εγκέφαλοι της παράνομης επιχείρησης φέρονται να είναι τέσσερις άνδρες ηλικίας 47, 21, 27 και 26 ετών αντίστοιχα οι οποίοι
συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών ιδιοκτητών του ίντερνετ καφέ, καθώς κατά την έφοδο των αστυνομικών στο μαγαζί, εκείνοι απουσίαζαν.
Το κύκλωμα δρούσε ως εξής: ο 47χρονος ενεργώντας για λογαριασμό των τριών ιδιοκτητών του Ιντερνέτ -καφέ με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό, εγκατέστησε τα απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια «φρουτάκια» στο λογισμικό 4 παιγνιομηχανημάτων με οθόνη αφής, και 111 ηλεκτρονικών υπολογιστών του καταστήματος, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους και ελέγχονταν από άλλους δυο κεντρικούς υπολογιστές.
Από τους άλλους συλληφθέντες ο 21χρονος επέτρεπε σε 60 θαμώνες να διενεργούν τα τυχερά παιγνίδια, έναντι χρηματικού στοιχήματος, ενώ οι άλλοι δύο εισέπρατταν από τους θαμώνες - παίκτες τα στοιχηματιζόμενα χρηματικά ποσά.
Από τον έλεγχο της αστυνομίας κατασχέθηκαν 113 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκ των οποίων οι δύο κεντρικοί (server) και τέσσερα παιγνιομηχανήματα με οθόνη αφής.
Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, 970 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, μεταξύ αυτών και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...