Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Συλλήψεις από ΔΙΑΣ - ληστεία - κλοπές... απ' όλα έχει το αστυνομικό δελτίο

- Δύο συλλήψεις από τη ΔΙΑΣ
- Μια ληστεία στο Θεολόγο
- "Σήκωσαν" όλα τα κινητά από κατάστημα
Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο.
Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, 19χρονος διαρρήκτης από τη Λαμία μπήκε σε ένα διαμέρισμα στη Ροδίτσα, για να κλέψει.
Οι ιδιοκτήτες έλειπαν αλλά...
τον αντιλήφθηκαν οι γείτονες και τηλεφώνησαν στην αστυνομία.
Δυο μηχανές με 4 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν επί τόπου, "πιάνοντας στα πράσα" τον 19χρονο ποντικό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport είναι "γνωστός" στις αστυνομικές αρχές.
Λίγη ώρα πριν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν ακόμα μια σύλληψη μέσα στην πόλη της Λαμίας στην οδό Κανάρη, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής. Πραγματοποιώντας έλεγχο σε ύποπτο 33χρονο κάτοικο Λαμίας βρήκαν πάνω του μικροποσότητα χασίς και επιμελώς κρυμμένο ένα πιστόλι τύπου replica.
Τα ξημερώματα μεταξύ 2:00' και 5.00' άγνωστοι δράστες μπήκαν σε εξοχικό σπίτι στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ στο Θεολόγο, την ώρα που μέσα κοιμόντουσαν οι ιδιοκτήτες.
Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, πήραν κοσμήματα, 2 υπολογιστές και αφού πήραν τα κλειδιά, έφυγαν με το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών μάρκας skoda.
Κανένα κινητό δεν άφησαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στα Καμένα Βούρλα οι άγνωστοι δράστες που το επισκέφθηκαν νυχτερινές ώρες χθες.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη που κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία πήραν 140 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και άλλα είδη.
Τέλος σήμερα το πρωί 2 ύποπτες γυναίκες ρομά εντοπίστηκαν στην πλατεία Πάρκου από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι δυο γυναίκες πήραν χρήματα από ηλικιωμένο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...