Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο Στόνερ κέρδισε στην Ιαπωνία, μεγάλη μάχη μεταξύ Ρόσι – Λορένθο

Η Ιαπωνία φιλοξένησε σήμερα τον 14ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλετών. Νικητής αναδείχτηκε ο Κέισι Στόνερ με Ducati κατακτώντας την δεύτερη συνεχόμενη για φέτος. Ο Αυστραλός ξεκίνησε από την 3η θέση και πολύ σύντομα (από τον 3ο γύρο) κατάφερε να περάσει πρώτος όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από τους αντιπάλους του.
Από την πλευρά του ο
Poleman, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία και απλά τερμάτισε δεύτερος κατακτώντας το δεύτερο φετινό βάθρο ενώ παράλληλα πέρασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μπροστά από τον Ρόσι.
Η μάχη Ρόσι - Στόνερ
Ο Ιταλός συμπλήρωσε το βάθρο του ιαπωνικού γκραν πρι αλλά όχι τόσο εύκολα όσο θα ήθελε. Και αυτό διότι έδωσε φοβερές μάχες με τον Λορένθο και κυρίως στους τελευταίους γύρους αποζημιώνοντας όμως, με τον καλύτερο τρόπο, τους χιλιάδες θεατές αλλά και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μάλιστα, οι περισσότεροι είπαν ότι ευχαριστήθηκαν πιο πολύ τη μάχη αυτή παρά τη… νίκη του Στόνερ! Πίσω από τους αναβάτες της Yamaha ακολούθησαν οι Έντουαρντς και Σιμοντσέλι, με την δεκάδα να συμπληρώνουν οι, Μπαουτίστα, Σπάις, Ντε Πουνιέ και Αογιάμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...