Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ονούρ – Σεχραζάτ: επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα

Μπορεί σήμερα όλη η Αθήνα να βρίσκεται επί ποδός για λογαριασμό του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη όμως η επέλαση εκ Τουρκίας συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα με ένα διάσημο και αγαπητό ζευγάρι τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ του Χίλιες και μια Νύχτες.

Ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ φτάνουν στην Αθήνα την ερχόμενη
Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Θα μείνουν στην Αθήνα δύο μόνο ημέρες, αποκλεισττκά για χάρη των χιλιάδων Ελλήνων τηλεθεατών του σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» που σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.

Το ζευγάρι είναι προσκεκλημένοι του ΑΝΤ1 , που μετά τον Μπουράκ Χακί, πρωταγωνιστή του καθημερινού σίριαλ του καναλιού «Κισμέτ», αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα το αγαπημένο ζευγάρι του σίριαλ που είναι παντρεμένοι και στην πραγματικότητα.

Οι δύο stars από τη γείτονα χώρα, έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται την Τρίτη το μεσημέρι στις 15:00 στο Ζάππειο Μέγαρο προκειμένου να γνωρίσουν τους Έλληνες δημοσιογράφους από κοντά και να μιλήσουν για την καριέρα, τη σχέση τους και γενικότερα για τη ζωή τους στην Τουρκία.

Να σημειώσουμε ότι η σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» προβάλλεται πλέον μόνο κάθε Τρίτη βράδυ, ωστόσο αυτή τη μία ώρα που βρίσκεται on air προφέρει στον ΑΝΤ1 υψηλά νούμερα τηλεθέασης, καταφέρνοντας πλήγμα και στον κραταιό Λάκη Λαζόπουλο και το «Τσαντίρι» του, αλλά υψώνοντας τη σημαία του ανταγωνισμού και στη «Ζωή της άλλης».

Η Μπεργκουζάρ Κορέλ είναι παντρεμένη με τον Χαλίτ Εργκέντζ από τις 7 Αυγούστου του 2009 και έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι, τον Αλί. Ερωτεύτηκαν παράφορα κατά τη συνεργασία τους στη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» που προβλήθηκε στην Τουρκία το 2006.

Το Blog των Κυριών έχει παρουσιάσει πολλές αποκλειστικότητες για το ζευγάρι αυτό, αλλά και το αγαπημένο σίριαλ «Χίλιες και μια νύχτες» και και μπορείτε να τις δείτε όλες στην κατηγορία Soap Operas.

toblogtonkirion.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...