Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο θυμός του Ψινάκη και τα σαρδάμ του Λεβέντη

Με επιθετική πολιτική αλλά και απολογητική διάθεση έγινε η παρουσίαση του καινούργιου προγράμματος του ΑΝΤ1. Επιθετική γιατί, όπως είπε ο Γιάννης Λάτσιος, ήταν οι πρώτοι που έκαναν ένα total πρόγραμμα και τα υπόλοιπα κανάλια ακολούθησαν. Απολογητική γιατί από το βήμα της παρουσίασης του προγράμματος ο
γενικός διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στην επιλογή της Νάντιας Μπουλέ στην παρουσίαση του «Top Chef», διευκρίνισε ότι κανείς δεν παίρνει τη φίλη φίλου του να την τοποθετήσει σε εκπομπή. Ωστόσο, το event είχε και απρόοπτα.
Ο Ηλίας Ψινάκης, αν και καθυστερημένος, έδωσε το παρών στο πάρτι του καναλιού αλλά, όπως είδαν τα μάτια μας, δεν έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος προς τους ανθρώπους του σταθμού. Οπως ακούσαμε να λέει στους φίλους που συνάντησε ο κριτής του «X-Factor», δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ έχει δεχτεί και από αλλού προτάσεις, όπως αυτή του Mega. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να πει «αντίο» στον σταθμό αν δεν τακτοποιηθεί το θέμα, αν και όπως γνωρίζουμε, προφορικά τουλάχιστον, η συμφωνία έχει κλείσει.
Κατά τα άλλα, είναι σαφές ότι το κανάλι του Αμαρουσίου ρίχνει ιδιαίτερο βάρος και στο web, αφού δύο σίριαλ θα βγουν μόνο στο Διαδίκτυο και όχι στον τηλεοπτικό αέρα. Στηρίζοντας και το καινούργιο μοντέλο ειδήσεων, λέγοντας «κάνουμε δελτίο ειδήσεων, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης μίλησε ακόμα μία φορά για τη χαρά του να συνεργάζεται με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Χούκλη. Οσο για τα νούμερα τηλεθέασης του νέου δελτίου, που δεν έχουν αυξηθεί κατά πολύ με την έλευση της Μαρίας Χούκλη, ο διευθυντής Ειδήσεων απαντά: «Εχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Πολύ δρόμο μπροστά μας».
Η πιο ευχάριστη ομιλία της βραδιάς ήταν αυτή του γενικό διευθυντή Γιώργου Λεβέντη, που ομολόγησε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το άγχος με τα ελληνικά του. Τα σαρδάμ του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκαναν πολλούς να γελάσουν και να… πηδηχτούν από τα καθίσματά τους για να τον χειροκροτήσουν. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι παρουσιαστές του καναλιού, ακόμα και οι «νοικοκυρές» τους, που στα πηγαδάκια έβγαζαν αγωνία για το πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται η «δράση» τους. Στο καινούργιο πρόγραμμα παρουσιάστηκε και το «Μην το πεις στη νύφη». Οπως αποκάλυψε ο Γιάννης Λάτσιος, «συνήθως για τους γάμους τις αποφάσεις τις παίρνει η νύφη. Ισως γι' αυτό κι εγώ έκανα δύο γάμους. Τώρα όμως, σε αυτό το παιχνίδι, τις αποφάσεις τις παίρνει ο γαμπρός. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, ίσως να μην τους είχα κάνει». Και όπως ήταν φυσικό, η δήλωσή του αυτή δημιούργησε πολλά… εξω-τηλεοπτικά σχόλια!


espressonews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...