Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Για νέα παράσταση με Βόλο

Με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση στην κορυφή, αλλά και τη συνέχεια στο καλό θέαμα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό Βόλου. Τελευταία στιγμή η απόφαση για Ιμπαγάσα, δυσαρέσκεια για Μήτρογλου.
Στην κατάμεστη και σήμερα έδρα του, στην οποία δεν θα πέφτει καρφίτσα αφού τα εισιτήρια σχεδόν εξαντλήθηκαν σε όλες τις Θύρες, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει απέναντι στον
νεοφώτιστο, αλλά φορμαρισμένο και επικίνδυνο, Ολυμπιακό Βόλου να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να ικανοποιήσει το κοινό του, μα πάνω απ΄όλα να πάρει τη νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος λέει ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει αλλά θα δοκιμάσει στην προθέρμανση ώστε να αποφευχθεί κάθε ρίσκο για νέο τραυματισμό.
Αν παίξει ο Αργεντίνος το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αλλάξει η ενδεκάδα του αγώνα με την Τρίπολη, αλλιώς τη θέση του θα διεκδικήσουν ο Φετφατζίδης με τον Γ. Παπαδόπουλο. Οι υπόλοιποι είναι σίγουροι: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς.
Στον Ολυμπιακό υπάρχει δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Μήτρογλου που αντέδρασε έντονα όταν έμαθε ότι είναι εκτός αποστολής και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνέχεια.
Στο γήπεδο θα είναι γιορτινή η ατμόσφαιρα καθώς δίπλα στους 400 οπαδούς του Βόλου θα υπάρχουν παιδιά από τις Ακαδημίες των δύο συλλόγων.


www.nooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...