Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Σκόρπισε τον πανικό…

Δυο παιδιά τραυματίστηκαν όταν ένας «εμφανώς ψυχικά διαταραγμένος» άνδρας άνοιξε πυρ σε σχολείο στην Καλιφόρνια πριν καταδιωχθεί και συλληφθεί, ανακοίνωσαν η αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, ο ένοπλος, που κρατούσε ένα δοχείο με καύσιμο και ένα δοχείο με προπάνιο και σφαίρες, άνοιξε πυρ στο σχολείο στο Κάρλσμπαντ, στην ακτή βόρεια του Σαν Ντιέγκο.

Στέλεχος της αστυνομίας δήλωσε: «Πυροβόλησε στο προαύλιο και τραυμάτισε δύο παιδιά», και πρόσθεσε ότι ένα εξάχρονο και ένα επτάχρονο παιδί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο χωρίς να απειλείται η ζωή τους.

Ο άνδρας, 41 ετών, συνελήφθη αφού καταδιώχθηκε από δύο οικοδόμους που τον ακινητοποίησαν, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο.

Κάτοικος της περιοχής, δήλωσε στο τοπικό παράρτημα του NBC: «Είδα έναν τύπο να περπατάει στο προαύλιο με ένα πιστόλι και να πυροβολεί αδιακρίτως σε ένα πλήθος από παιδιά. . . ούρλιαξα όχι, όχι!. Δύο άνδρες τον καταδίωξαν, προσπάθησε να διαφύγει από ένα φράχτη, και τον έπιασαν. Τον κράταγαν κάτω. Ήταν χαοτικό. Είχε ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,357 χιλιοστών».

Και πρόσθεσε: «Ο τύπος είχε έρθει να προκαλέσει καταστροφή. . . ήμασταν τυχεροί. Ο άνδρας έμοιαζε τρελός. . . Έλεγε κάτι για τον πρόεδρο και παραληρούσε. Προφανώς δεν ήταν στα καλά του».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...