Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟ: Προειδοποιητικό μήνυμα στον Γκοβού...

Προειδοποητικό μήνυμα στον Γκοβού μέσω του μάνατζέρ του "παρέδωσε" ο Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συναντήθηκε την Πέμπτη (14/10) με τον Τζον Μπικό, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα, και του μετέφερε τη...
δυσφορία των πρωταθλητών για τα «νυχτοπερπατήματα» του πελάτη του.
Ο Φρέιτας εξήγησε τι απαιτεί ο εσωτερικώς κανονισμός του συλλόγου και ζήτησε από τον Μπικό να είναι πιο προσεκτικός ο Γάλλος επιθετικός. Από τυην πλευρά του, ο μάνατζερ έδωσε τις εγγυήσεις ότι δεν θα ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά.
Ο Νιόπλιας
Από εκεί και πέρα, στις δυσκολίες που θα έχει ο σαββατιάτικος αγώνας με τον ΠΑΟΚ, λόγω του άδειου ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Πέμπτης, ζητώντας τους να αποδείξουν πως είναι καλύτεροι μες στο γήπεδο.
Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Κοζανίτης τεχνικός κάλεσε δίπλα του τους παίκτες του και τους είπε: «Είμαστε και πάλι όλοι μαζί μετά από καιρό. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν θα είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο. Θα παίξουμε σε ένα άδειο γήπεδο, χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας.
Κι όπως καταλαβαίνετε αν πριν την αναμέτρηση έπρεπε να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη, τώρα θα πρέπει να δώσουμε τα διπλάσια στο γήπεδο. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, όμως θα πρέπει να το αποδείξουμε. Να μπούμε δυνατά από την αρχή, να κυριαρχήσουμε και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό».
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σαριέγκι που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του συμμετείχε στην προπόνηση και θα είναι στο βασικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, η μοναδική θέση για την οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Νιόπλιας, αφορά τον «αντί-Λέτο». Φαβορί για να την καλύψει είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Αν ξεκινήσει ο τελευταίος, ο Γκαρσία θα μείνει στα δεξιά. Σε αντίθετη περίπτωση, αν ξεκινήσει βασικός ο Μαρίνος, ο Γκαρσία θα πάει αριστερά.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο, Γκοβού και Νίνης, οι οποίοι θα μείνουν εκτός.


www.protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...