Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Όταν ένας άνδρας λέει "όχι"

Μπορεί να μην το βλέπετε, μπορεί να μην το αισθάνεστε, μπορεί να ζείτε στην όμορφη ουτοπία σας, αλλά κάποιοι άνδρες δεν είναι φτιαγμένοι για σχέσεις ή και γάμο. Μπορεί να σας το δείχνουν με τη συμπεριφορά τους, αλλά εσείς να μην μπορείτε να το καταλάβετε.
Τo cosmopolitan.com σας βοηθά να...
αντιληφθείτε ότι αυτός ο άνδρας... θα ζήσει ελεύθερο πουλί, τουλάχιστον όσον αφορά στη δική σας σχέση.


1. Όλες οι πρώην του είναι «τρελές»


Αν ένας άνδρας αναφέρεται σε όλες τις πρώην του χαρακτηρίζοντάς τις τρελές, ψυχωτικές, νευρωτικές, αρχίστε να ανησυχείτε. Δεν μπορεί όλες να ήταν... για δέσιμο κι αυτός φυσιολογικός. Άρα μάλλον ο σύντροφός σας έχει κάποιο πρόβλημα και διώχνει μακριά τις γυναίκες ή απλώς εμφανίζει προβλήματα όταν πάει να σοβαρέψει το πράγμα.


2. Πηγαίνετε σε συγκεκριμένα μέρη


Είναι ωραία τα ραντεβού σας, ρομαντικά και μοναδικά! Μάλλον όχι τόσο μοναδικά γιατί πάτε πάντα στα ίδια απομονωμένα μέρη, όπου είστε εσείς κι ο κούκος. Μήπως δεν θέλει να σας βλέπουν μαζί; Μήπως ο ρομαντισμός του κρύβει κάτι άλλο από αυτό που θέλει να σας παρουσιάσει; Επιλέξτε εσείς την επόμενη φορά και προτιμήστε ένα πολυσύχναστο και κεντρικό εστιατόριο όπου θα περάσει όλη η Αθήνα από εκεί.


3. Μια κρύο μια ζέστη


Σε μια μέρα σας έστειλε δέκα μηνύματα και την επόμενη εξαφανίστηκε. Τη μια μιλάτε δυο ώρες στο τηλέφωνο και ύστερα από μία βδομάδα ξανά. Εσείς αναρωτιέστε αν είναι καλά, αλλά εκείνος πραγματικά περνά υπέροχα. Μάλλον στην αγκαλιά κάποιας άλλης, όσο σκληρό κι αν ακούγεται!


4. Σας δημιουργεί ενοχές


Θέλει να κοιμηθεί μαζί σας από το πρώτο βράδυ που σας γνώρισε. Όποιος πει το αντίθετο λέει ψέματα. Όμως, να θυμάστε ότι η συμπεριφορά αυτή είναι κόκκινη σημαία αν α) σας πιέζει πολύ έντονα γι’ αυτό ή β) σας γεμίζει ενοχή αν εσείς δεν θέλετε να βιαστείτε. Μάλλον το κάνει γιατί προτιμά να τελειώσει την ιστορία μαζί σας από το πρώτο βράδυ!


5. Αφαιρεί συγκεκριμένες αναρτήσεις από το Facebook


Αφαίρεσε τις ετικέτες από τις φωτογραφίες σας στο προφίλ του στο Facebook; Κάνει συνεχώς νέες αναρτήσεις αλλά ξεχνά να αναφέρει τη σχέση σας; Κάτι βρωμάει. Όποιος κρύβει τη σχέση του κρύβει πολλά περισσότερα.


6. Οι φίλοι του είναι απόμακροι


Μπορεί να σας συμπαθούν, μπορεί να έχουν καλή γνώμη για σας αλλά δεν είναι και πολύ φιλικοί τόσο ώστε να γίνεται κι εσείς κολλητή μαζί τους. Δεν εισχωρούν σε προσωπικές ερωτήσεις που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς. Η αλήθεια; Απλώς δεν θέλουν να σας γνωρίσουν καλά αφού ξέρουν ότι δεν θα μείνετε εκεί γύρω αρκετό καιρό.


7. Λέει πως είστε αδελφές-ψυχές


Σας αρέσει η ιδέα του κεραυνοβόλου έρωτα. Αλλά τόσο πολύς έρωτας σε τόσο σύντομο δια΄στημα καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Αν τις πρώτες δυο βδομάδες σας τρέχει ράλι έρωτα, ξανασκεφτείτε το και κόψτε ταχύτητα γιατί το πιο πιθανό είναι ότι μαζί με την ταχύτητα... θα κόψει και λάσπη, να το πούμε κοινώς! Α, και μπορεί αυτά τα λόγια να βγαίνουν έτσι εύκολα και αβίαστα από το στόμα του γιατί από την πολλή επανάληψη τα έχει μάθει απέξω κι ανακατωτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...