Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Αιτία διαζυγίου…οι άσχημες πιτζάμες!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικού τύπου, ένας μεγάλος αριθμός διαζυγίων στην περιοχή Τερενγκάνου της βορειοανατολικής Μαλαισίας, οφείλονται στην κακή μυρωδιά του σώματος, τις άχαρες πιτζάμες και στις βαρετές χωρίς φαντασία νύχτες στο κρεβάτι.
Συγκεκριμένα, σύμβουλοι γάμων δηλώνουν πως ζευγάρια που είναι παντρεμένα για...
λιγότερο από πέντε χρόνια και βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, έχουν ως βασική αιτία το χωρίς εκπλήξεις σεξ και τη βαριά μυρωδιά του σώματος.
Ο αντιπρόεδρος της κρατικής επιτροπής θρησκείας και ενημέρωσης, Μοχάμαντ Ράμλι Μαχ, δήλωσε: ” Γνωρίζω μια περίπτωση όπου ο χωρισμός προκλήθηκε γιατί ο σύζυγος μύριζε σαν τυρογαριδάκι”. Ο ίδιος πάλι είπε στην εφημερίδα Σταρ ότι τουλάχιστον 3 στους 10 γάμους στην περιοχή Τερενγκάνου καταλήγουν σε διαζύγιο, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλία να “ξαναζωντανέψει” τη σεξουαλική ζωή των παντρεμένων ζευγαριών.
Για την άσχημη λοιπόν μυρωδιά οι εταιρείες καλλυντικών προτείνουν προϊόντα με “εξωτικά και αισθησιακά αρώματα που μπορούν να διεγείρουν τη σεξουαλική επιθυμία”.
Τέλος, προκειμένου να μειωθούν τα διαζύγια η κυβέρνηση θα προσλάβει ειδικούς σύμβουλους γάμου, οι οποίοι θα εργάζονται σε ειδικά εργαστήρια, για να συμβουλεύουν τα ζευγάρια στην ένδυση τους γενικότερα και ειδικότερα, ακόμα δηλαδή και τι εσώρουχα θα φορούν στις ιδιαίτερες στιγμές τους.


http://dinatos.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...