Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η δίαιτα της πάπιας…

Την οργή του φύλακα ενός πάρκου στο Ανατολικό Σάσεξ προκάλεσε μία 34χρονη μητέρα, η οποία τάιζε με τα παιδάκια της τις πάπιες.
Ο φύλακας του πάρκου Hailsham δεν θύμωσε επειδή η Λίζα Τάπλιν και οι δύο της γιοι ενοχλούσαν τα ζώα του πάρκου, αλλά επειδή τα τάιζαν με το λάθος φαγητό.
Συγκεκριμένα...
τους έδιναν άσπρο ψωμί, ενώ οι πάπιες πρέπει να τρώνε μόνο ψωμί ολικής αλέσεως.
Μόλις είδε τη γυναίκα ο φύλακας να ταΐζει τα πτηνά, άρχισε να της φωνάζει ότι τους δίνει ανθυγιεινό φαγητό και ότι το να δίνει άσπρο ψωμί στις πάπιες είναι σαν να δίνει κάθε μέρα πατατάκια στα παιδιά της.
Της είπε ακόμα ότι αν θέλει να ταΐζει τα πτηνά, άλλη φορά να έχει μαζί της σιτάρι, ειδική για πουλιά ή ψωμί ολικής αλέσεως.
«Έμεινα άναυδη» είπε η μητέρα στη βρετανική εφημερίδα Sun, προσθέτοντας ότι οι πάπιες φαίνονταν πολύ πεινασμένες και ότι ο φύλακας την έκανε να αισθάνεται πολύ ένοχη για την πράξη της.
Οι άνθρωποι του Δήμου «κάλυψαν» το φύλακα για την απότομη συμπεριφορά του και είπαν ότι ένα κέντρο διάσωσης ζώων τους συμβούλεψε να μη δίνουν λευκό ψωμί στις πάπιες, καθώς τους κάνει κακό.
Πάντως, οι ειδικοί τονίζουν ότι πράγματι το λευκό ψωμί δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τις πάπιες, αλλά δεν πρέπει να αποτρέπεις τον κόσμο από το να φροντίζει τα ζώα.


skai.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...