Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η Τροχαία της πόλης.
Συγκεκριμένα:



Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 11:00 οπότε και θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της ιεράς εικόνας του Αγίου Δημητρίου ,απαγορεύεται από τις 06:00 η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 10:30 και η κυκλοφορία στις οδούς Αγίου Δημητρίου-Βενιζέλου-Ολύμπου-Πελοποννήσου.


Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση ,από τις 10:30 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Π. Μελά, στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι την οδό Τσιμισκή. Στην οδό Τσιμισκή στο τμήμα της από την Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι. Δραγούμη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί και σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των συγκεκριμένων οδών. Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους. Τα αστικά λεωφορεία θα εκτρέπονται από την Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. προς την οδό Αγγελάκη και στη συνέχεια προς την Εγνατία οδό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...