Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σκορπιός, μία βουτιά στο πάθος!

Από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου όταν πια έχει πέσει βαρυχειμωνιά (εκτός αν ζεις Ελλάδα), όταν πια έχει αλλάξει η ώρα και σουρουπώνει στον δεύτερο καφέ, γεννιέται ο Σκορπιός. Ο μουντός αυτός καιρός τον κάνει εσωστρεφή και χουχουλιάρη.
Ο Σκορπιός αν και ζώδιο του νερού είναι σκληροπυρηνικός. Κρύβει την ευαισθησία του τόσο καλά που νομίζεις πως την...
έχει βάλει σε θυρίδα και το κλειδί το έχει μόνο αυτός. Όταν θέλει να σου την δείξει σε πάει ως εκεί, σου ανοίγει, την θαυμάζετε και μετά επανέρχεστε στην καθημερινότητα σας.
Ο κυβερνήτης του είναι ο Πλούτων. Η ατάκα του είναι όλα ή τίποτα. Η ζωή του είναι γέννηση η θάνατος. Η καθημερινότητα του είναι έρωτας ή πόλεμος. Ο τραπεζικός του λογαριασμός... είναι πλούτος… ή πενία. Οι σκέψεις του είναι επιτυχία ή αποτυχία.
Όλα τα παραπάνω εναλλάσσονται ταυτοχρόνως και εναλλάξ στην ζωή του για να τον βγάλουν στο τέλος νικητή αφού ο τελευταίος λόγος του ανήκει. Αν δεν τα καταφέρει απλά… θα αυτοτιμωρηθεί αυστηρά, θα καεί για να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του, κάνοντας ξανά τα ίδια λάθη με απόλυτη συνέπεια.
Στην δουλειά είναι σκληρός ως αντίπαλος, μπαμπέσης ως συνέταιρος, σεβάσμιος ως σύμμαχος. Σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις μην αποκλείσεις χτυπήματα κάτω από την μέση. Είναι στην φύση του δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Αν ερωτηθεί θα σου απαντήσει με αφοπλιστική απλότητα στο μάτι, πως αν τα χαρίσματα δεν τα εξασκείς πεθαίνουν! Είναι επίμονος μέχρι να κατακτηθεί ο στόχος και από κεκτημένη ταχύτητα και λίγο μετά…
Η οικογένεια αποτελεί την ασπίδα του στην κοινωνία γι’ αυτό και πολύ εύκολα παντρεύεται, αφού αγαπήσει παράφορα, αλλά το ίδιο ακαριαία χωρίζει. Ο χωρισμός του Σκορπιού θυμίζει ακρωτηριασμό. Είναι τόσο ξαφνικός που δεν τον αντιλαμβάνονται ούτε τα πιο γερά αντανακλαστικά. Σαφώς και θα χτίσει και λίγο παρακάτω την φωλιά του σαφώς και θα γονιμοποιηθεί ξανά. Αν βρεις Σκορπιό που είναι μια φορά παντρεμένος… ψάξε καλύτερα μπορεί να είναι δίγαμος.
Το σεξ για αυτόν είναι σαν την τροφή και το νερό και ως στόχο του έχει να υποτάξει τον σύντροφο του ψυχικά μέσα από αυτό.
Όσο δεν τον ενοχλείς, διαθέτει χιούμορ και αυτοσαρκασμό, αν το πράξεις θα σε εκδικηθεί μόλις συνέρθει από το σοκ.
Το ψέμα για το Σκορπιό είναι δεύτερη φύση. Το σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί και τέλος το βιώνει τόσο που φαντάζει αληθινό ακόμα και στον ίδιο.
Μέσα στα βάθη της λιμνώδους, γαλήνιας ασάλευτης καρδιάς του, που φαντάζει ως ειδυλλιακό τοπίο, κρύβονται δίνες που σε ρουφούν στα άδυτα του πυθμένα του.
Ο Σκορπιός σε μαγνητίζει με τα θέλγητρά του, σε υπνωτίζει με την θέλησή του,
σε αποβλακώνει με το βλέμμα του.
Εξαιτίας της έμφυτης καχυποψίας του είναι το πλέον ζηλιάρικο ζώδιο. Αν λάβουμε δε υπόψιν μας την παροιμία εξ’ ιδίων κρίνει τα αλλότρια μπορείς να φανταστείς το γιατί. Αν δεν μπορείς σου αφιερώνω τους στίχους της Λίνας Νικολακόπουλου…
…σαν δεσμός με σκορπιό λογαριάζονται οι πόνοι.
Διάσημοι Σκορπιοι:
Πάμπλο Πικάσο: Τρέλανε και τις τρεις γυναίκες που παντρεύτηκε.
Τζούλια Ρόμπερτς: Και Πόρνη και Κυρία.
Μαρία Αντουανέτα: Το ψωμί πέθανε ζήτω το παντεσπάνι.
Νότης Σφακιανάκης: Πιστεύω σε μένα σε μένα και μόνο.
Μάνος Χατζηδάκης: Ταξιδεύει τις μελωδίες στο χρόνο.
Γκρέις Κέλι: Παγωμένη και παγιωμένη ομορφιά.


πηγη: www.alinaradio.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...