Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Τούρτες γενεθλίων σε σχήμα επώνυμης τσάντας

Από κάποιους χαρακτηρίστηκε ως δείγμα νεοπλουτισμού ωστόσο είναι μόδα εδώ και πολλά χρόνια να φτιάχνονται τούρτες σε σχήμα αγαπημένης τσάντας και δη επώνυμης για τις κυρίες της ανώτερης, αλλά και μεσαίας τάξης.
Μάλιστα γνωστό ζαχαροπλαστείο του
Παλαιού Φαλήρου έχει φτιάξει πολλές από αυτές για τις κυρίες της περιοχής, που αν δεν κάνουμε λάθος δεν είναι και δισεκατομμυριούχες!
Ακόμη και στον Άγιο Στέφανο μικρό, αλλά ευρηματικό ζαχαροπλαστείο φτιάχνει τέτοιες τούρτες το Cakeland.
Ωστόσο η τούρτα που είχε στα γενέθλια της η Ιωάννα Μαρινοπούλου ξεσήκωσε θύελλα σχολίων, όχι ιδιαίτερα κολακευτικών.


Ωστόσο η μόδα αυτή υπάρχει χρόνια, μας έχει έρθει από το εξωτερικό και συχνά την ακολουθούν ακόμη και κυρίες που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν μια αυθεντική επώνυμη τσάντα, αλλά θέλουν να σβήσουν τα κεράκια των γενεθλίων τους σε μια απομίμηση της.
Δείτε τις τούρτες με τα λογότυπα της Chanel, της Louis Vuitton και της Gucci και παραγγείλτε τις στο ζαχαροπλαστείο της αρεσκείας σας.
Χωρίς τύψεις και ενοχές. Δηλαδή τα αγοράκια που έχουν τούρτες Batman ή οι άντρες με τις Ferrari είναι ξιπασμένοι. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην απόλαυση και η τούρτα των γενεθλίων είναι το γλυκό μιας ξεχωριστής μέρας που τη γιορτάζει ο καθένας όπως θέλει!toblogtonkirion.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...