Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτη κίνηση από κατοίκους στον Ασπρόπυργο

Οι πολίτες του Ασπρόπυργου έδειξαν τη πιο σκληρή και άκαρδη πλευρά τους όχι μόνο απέναντι στα αδέσποτα αλλά απέναντι στους ανθρώπους! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Μια περαστική, εθελόντρια, που περπατούσε στην περιοχή,
αντίκρισε 6-7 σκυλιά, όλα σε άθλια κατάσταση, υποσιτισμένα και αφυδατωμένα. Η κοπέλα σταμάτησε να τα ταΐσει καθώς ως εθελόντρια κουβαλάει μαζί της πάντα τροφές. Τα ζώα ιδιαίτερα φοβικά και επιφυλακτικά έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στο φαγητό.

Όμως πάνω στην εθελόντρια έπεσε όλος ο Ασπρόπυργος. Γυναίκες και άντρες βγήκαν μαινόμενοι από μαγαζιά και καφετέριες απαιτώντας της να φύγει από εκεί. Της ζήτησαν να σταματήσει αμέσως το τάισμα και ότι είναι παράνομο (πράγμα απόλυτα λανθασμένο). Της είπαν ότι αν νοιάζεται να τα πάρει όλα στο σπίτι της. Και σχεδόν με κλωτσιές την έδιωξαν από εκεί. Η κοπέλα τρομαγμένη αφού μόνο που δεν τη… λιθοβόλησαν ήρθε σε επικοινωνία με τους Εθελοντές του συλλόγου από την Ελευσίνα και κατήγγειλε ότι της είπαν πως τα ζώα θα εξαφανιστούν άμεσα από εκεί! Αλήθεια, με ποιον τρόπο;

Ο Δήμος δεν έχει κάνει για να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα της περιοχής και οι Εθελοντές ζητούν τη βοήθεια του ευαισθητοποιημένου κόσμου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...