Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

"Εγώ έφτιαξα τη Lady Gaga"

Η Γουέντι Στάρλαντ είναι η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι μεταμόρφωσε τη Στέφανι Τζερμανότα ,κατά κόσμον Lady Gaga, στο φαινόμενο που όλοι γνωρίζουμε σήμερα, με ένα απλό τηλεφώνημα.
Όχι και πολύ καιρό πριν...
η άχαρη, στρουμπουλή, καστανή Στέφανι Τζερμανότα, παράτησε και το κολέγιο για να δουλέψει σε ένα γραφείο που θα την έφερνε πιο κοντά στον χώρο της μουσικής.
"Ήταν πολύ γλυκιά αλλά δεν ξεχώριζε από το πλήθος. Φορούσε συντηρητικά ρούχα γραφείου. Η δουλειά της ήταν να φωτοτυπεί δελτίa τύπου και η ίδια ήταν ενθουσιασμένη. Δεν ήταν με τίποτα αυτό που θα λέγαμε επαναστάτρια», αποκαλύπτει η Γουέντι και συνεχίζει: « η Στέφανι, που παράτησε τις σπουδές της, υποσχέθηκε στον μπαμπά της ότι θα επέστρεφε στο σχολείο αν δεν κατάφερνε αυτό που ήθελε μέσα σε έναν χρόνο».
Τελικά, μία μόνο εβδομάδα πριν να λήξει η προθεσμία, έπεσε πάνω στην κυνηγό ταλέντων Γουέντι, η οποία τη μεταμόρφωσε από μια απλή "άοσμη" ντυμένη στα τζιν, τραγουδίστρια γκραντζ μπάντας στην κατακτήτρια των τσαρτ ντίβα που είναι σήμερα.
«Ενα βράδυ στο 'Cutting Room' της Νέας Υόρκης όπου εμφανιζόμουν, ήρθε και με βρήκε η Στέφανι. Τραγούδησε εκεί με το συγκρότημά της και με ρώτησε αν τη θυμόμουν. Φορούσε τζιν παντελόνι και ένα T-shirt. Το συγκρότημά της ήταν απαίσιο, κατά τη γνώμη μου», λέει ποκλειστικά στη "Mirror" η Γουέντι. Όταν όμως η άσημη τότε Lady άρχισε να τραγουδάει: «Κόλλησα. Είχε απίστευτη αυτοπεποίθηση, και κράτησε το κοινό κοντά της παρόλο που κατά τη γνώμη μου τα τραγούδια ήταν άσχημα. Την κράτησα παραπέρα όταν τελείωσε και της είπα ότι επρόκειτο να αλλάξω τη ζωή της για πάντα.
Επί 18 μήνες η μάνατζερ της βοηθούσε την επίδοξη σταρ να γράψει τραγούδια και να επαναπροσδιορίσει την εικόνα της. Την έβαλε ακόμη και να κάνει ντεκαπάζ στα μαλλιά της για να μην τη μπερδεύει κανείς με την Έιμι Γουάινχαουζ.
Το βέβαιο είναι ότι σήμερα κανείς δεν μπορεί να μπερδέψει τη Lady Gaga με καμία άλλη, γιατί απλά το εξωφρενικό, πλατινέ φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας είναι μοναδικό!


Real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...