Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μου αρέσει το Master Chef και η Μανωλίδου

Ο Νίκος Μουρατίδης που δουλεύει στο κανάλι του Αμαρουσίου και στο παρελθόν δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την Ευγενία Μανωλίδου για πρώτη φορά την υπερασπίζεται και λέει ξεκάθαρα πως το Master Chef είναι καλύτερο από το Τop Chef!!!
«Το Top Chef είναι χάλια, θέλει...
σφίξιμο, θέλει μουσικές. Το είπα και στον Λεβέντη. Η Νάντια είναι πολύ καλή αλλά η εκπομπή θέλει δουλειά.» είπε ο κ. Μουρατίδης και πρόσθεσε πως το Master Chef του αρέσει πιο πολύ. «Έχει πιο ενδιαφέρον και ωραία εικόνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Δε νομίζω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε άσχημα πράγματα τα εννοούν στην πραγματικότητα. νομίζω ότι έτσι απλά κάνουν πλάκα» είπε η Ευγενία Μανωλίδου σχολιάζοντας τα καλά σχόλια του Μουρατίδη.


Έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια της η Μανωλίδου ακομη και ο Γιώργος Λεβέντης ο Γενικός Διευθυντής της τηλεόρασης του Αμαρουσίου αφήνει να εννοηθεί πως το μετάνιωσαν που τους έφυγε η Ευγενία μέσα απο τα χέρια !!


«Μου αρέσει και μου άρεσε σαν φορματ το Master Chef. Η Ευγενία πως να μην μου αρέσει αφού την είχαμε εμείς σε τρία προγράμματα;;;» είπε ο Γιώργος Λεβέντης.


«Είμαστε Σάββατο βράδυ είναι πάρα πολύ δύσκολο, το χτίζουμε σίγα σίγα υπάρχει πάρα πολύ μαγειρική στην τηλεόραση, το πρόγραμμα το δικό μας είναι εξαιρετικό» πρόσθεσε.


ΠΗΓΗ: STAR.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...