Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Tι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Το σόου που σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό το σκληρό κόσμο του μόντελινγκ, επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις εννιά το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Και μπορεί πέρσι να έζησαν την εμπειρία του «Next Top Model»
δεκαεπτά κορίτσια, φέτος όμως εξασφάλισαν το εισιτήριο είκοσι κοπέλες.

Πάνω από έξι χιλιάδες κορίτσια δήλωσαν συμμετοχή, αλλά τελικά μόνο είκοσι κέρδισαν μια θέση στο ριάλιτι. Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τη διαδικασία επιλογής του Boot Camp, που φέτος πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Santa Marina στη Μύκονο. Η Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε τριάντα πέντε υποψήφιες και τις παρέδωσε στους κριτές (Τζένη Μπαλατσινού, Χριστόφορο Κοτέντο και Χάρη Χριστόπουλο) για να επιλέξουν τις καλύτερες.

Αμέσως μετά το boot camp, τα είκοσι κορίτσια που επιλέχθηκαν, οδηγήθηκαν στο σπίτι όπου θα συγκατοικήσουν μέχρι το Δεκέμβριο. Η παραμονή τους περιλαμβάνει απαιτητικές φωτογραφίσεις, πρωτότυπες και ακόμη πιο δύσκολες δοκιμασίες, συγκριτικά με πέρσι.

Φυσικά στα πρώτα επεισόδια θα μάθουμε και τι έκανε η Σεράινα -η πρώτη νικήτρια του «Next Top Model»- στο Μιλάνο, όπου έζησε για τέσσερις μήνες, καθώς είχε υπογράψει συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων παγκοσμίως, το «MP Management».

Απο την άλλη, στο δεύτερο επεισόδιο θα δούμε τη μεταμόρφωση των κοριτσιών από τα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά.

yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...