Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Tips μακιγιάζ για να φαίνεστε νεότερη

Οι ορμονικές διαταραχές λόγω ηλικίας πολλές φορές κάνουν το δέρμα μας να δείχνει πιο ξηρό, καθώς «αρπάζει» υγρασία από το μέικ απ μας και έτσι το πρόσωπο μας καταλήγει να δείχνει σαν τσαλακωμένο χαρτί.
Μην ξεχνάτε να φοράτε πάντα υδατική κρέμα πριν από το
μέικ απ για να μειώσετε το εφέ. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλα τρικ που μπορείτε να εφαρμόσετε.
-Το στεγνό μέικ απ αιχμαλωτίζει το φως και έτσι το πρόσωπο σας δείχνει κουρασμένο και γερασμένο. Ανακατέψτε το υγρό μέικ πα σας με ενυδατική κρέμα. Η λύση της ενυδατικής κρέμα με χρώμα δεν είναι πάντα η ενδεδειγμένη γιατί δεν καλύπτει τόσο καλά όσο το κανονικό μέικ απ
-Όσο περνούν τα χρόνια το δέρμα αποκτά μια ελαφριά γκρι σκιά κυρίως κοντά στις ρίζες των μαλλιών που κι αυτά γίνονται γκρίζα. Μη ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε κοκκινάδι μαζί με την πούδρα σας ή ελαφρύ ροζ blusher σε όλο το πρόσωπο τονίζοντας τα μήλα περισσότερο με κοκκινάδι σε άλλο χρώμα. Αυτό θα σας κάνει να δείχνετε πιο δροσερή και υγιής και το κυριότερο νεότερη. 
-Θα έχετε παρατηρήσει ότι το δέρμα στα μήλα του προσώπου αρχίζει και χαλαρώνει. Έτσι θα πρέπει να τονίζετε συχνότερα και πιο έντονα τα ζυγωματικά σας, όσο μεγαλώνετε.
Το ίδιο εφέ του άμεσου λίφτινγκ έχει και λίγο blusher κάτω από τα φρύδια και πάνω από το βλέφαρο στην έξω πλευρά.
-Το περίγραμμα των ματιών χάνεται όσο μεγαλώνουμε. Γι’ αυτό και χρειάζεστε να τονίζετε το σχήμα των ματιών σας με μολύβι ή eyeliner, αλλά και λευκή σκιά ενίοτε.
Αυτό που δεν πρέπει να παραλείπτε πλέον είναι η μάσκαρα που τονίζει το βλέμμα. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι και οι βλεφαρίδες με τα χρόνια γκριζάρουν.
-Τα  χοντρά, ατίθασα και μακριά φρύδια σκεπάζουν τα μάτια που έχουν ήδη υποστεί τα σημάδια της φθοράς του χρόνου, από τα βλέφαρα και τη βαρύτητα που υποχρεωτικά τα…ρίχνει. Να εμπιστευθείτε την περιποίηση των φρυδιών σας σε ειδική αισθητικό και θα δείτε ότι μπορεί να έχετε τέλειο αποτέλεσμα. Ειδικά αν τα κοντύνετε μέχρι τα τρία τέταρτα του ματιού θα δείχνει σαν να  κάνατε μπότοξ. Ακόμη και αν βάφετε τα μαλλιά σας ξανθά κρατήστε τα φρύδια πιο σκούρα και τονίστε τα με μολύβι, ή σκιά αν έχετε γκρίζες τρίχες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...