Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ζώδια ...6 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σήμερα είναι καλή ημέρα για να απολαύσετε ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ιδιαίτερα. Ο τρόπος ζωής σας είναι λιγότερο αγχώδης και φαίνεται πως θα ενοχλείστε λιγότερο από τις αναποδιές ή κάποια άτομα που με άλλες συνθήκες δεν θα τα ...
ανεχόσασταν καθόλου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Αυτή η αστρολογική επιρροή στη δουλειά σας σήμερα δεν είναι πολύ ισχυρή, αλλά σας τείνει στο να είστε ανήσυχοι και ανικανοποίητοι με την παρούσα κατάστασή σας. Αισθάνεστε περιορισμένοι από τις ευθύνες σας και ανυπόμονοι να πετύχετε τους ευρύτερους στόχους σας. Προσπαθήστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις διότι η επιτυχία δεν γίνεται να βεβιαστεί πρόωρα. Ένα ξεκαθάρισμα για το ποιοι στόχοι είναι πραγματικά σημαντικοί για σας είναι πιθανό αυτό τον καιρό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Χρησιμοποιείτε γοητεία, χιούμορ, ευγενικούς τρόπους για να πετύχετε το σκοπό σας και η φιλική σας στάση κάνει καλή εντύπωση στους άλλους. Η καλλιτεχνική και αισθητική σας άποψη βελτιώνεται σήμερα επίσης και το ενδιαφέρον σας για τη λογοτεχνία, την ποίηση, τις καλές σχέσεις με τους άλλους είναι αυξημένο. Σοβαρή πνευματική εργασία μπορεί να αναβληθεί για αργότερα, αφού το μυαλό σας είναι περισσότερο απασχολημένο με ζητήματα της καρδιάς ή απλά θέλετε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε ευκολότερα θέματα και να ασχοληθείτε με πιο απλά πράγματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η φαντασία σας θα γίνει πολύ ισχυρή σήμερα και πολλές φορές θα "ονειρεύεστε" μια καλύτερη ζωή. Πιθανόν, πιστεύοντας ότι πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα αποκτάτε μια κλίση στο να ρισκάρετε, να κερδοσκοπείτε ή να πιστεύετε με ευκολία τις υποσχέσεις των άλλων μέσα από μια προσπάθεια να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα αυτές τις ημέρες μπορεί να σας παρασύρουν και να επενδύσετε κάποια χρήματα σε κάποιες επιχειρήσεις με τρόπο που υπόσχεται πολλά αλλά το αποτέλεσμα να είναι εντελώς αντίθετο. Ακόμα, στις πολύ προσωπικές σχέσεις να σας υποσχεθούν πράγματα στα οποία ούτε και αυτοί οι ίδιοι πιστεύουν με αποτέλεσμα όταν ανακαλύψετε την αλήθεια να περάσετε μια πραγματική συναισθηματική απογοήτευση.


ΙΧΘΥΕΣ


Είναι η κατάλληλη στιγμή για την βελτίωση στο σπίτι, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν την εμφάνιση και την καλαισθησία του χώρου σας. Διακόσμηση και αλλαγή επίπλων για να δημιουργηθεί ένα περισσότερο αρμονικό και ευχάριστο περιβάλλον είναι ευνοϊκές. Οι σχέσεις με την οικογένειά σας είναι πολύ ικανοποιητικές και τρυφερές και μπορεί επίσης να επιθυμείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας απ" ότι συνήθως. Ο ρόλος του καλού οικοδεσπότη ή οικοδέσποινας σας ταιριάζει πολύ καλά σήμερα.


ΚΡΙΟΣ


Η απόκτηση όσων πραγματικά αναζητάτε και η επίτευξη των στόχων που είναι σημαντικοί για σας, ίσως περικλείουν κάποια πράγματα της ζωής σας ή σημαίνουν τον αποκλεισμό κάποιων άλλων, όπως την απαλλαγή σας από μια κατάσταση ή μια δέσμευση που σας περιόριζε. Νιώθετε ελεύθεροι να συγκεντρωθείτε σε πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημαντικές μακροπρόθεσμες αλλαγές μπορούν να ξεκινήσουν σήμερα με επιτυχία - μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, μια δίαιτα, ή μια καινούργια ενασχόληση.


ΤΑΥΡΟΣ


Αν υπάρχει κάτι το οποίο επιθυμούσατε πάρα πολύ και αισθανόσασταν ότι δεν μπορείτε να το αποκτήσετε σήμερα φαίνεται πως η στιγμή που θα το κάνετε δικό σας πλησιάζει. Τα αισθήματά σας, η ανάγκη σας για ερωτική πληρότητα και ορισμένες κρυφές επιθυμίες θα εκπληρωθούν σήμερα. Βρίσκεστε σε χαρούμενη διάθεση σήμερα. Οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες οι οποίες πολύ πιθανό να συνδυάζουν και κάποια υλική ικανοποίηση θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας σήμερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Σήμερα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις, καθώς η κρίση σας για υποθέσεις του είδους είναι πάρα πολύ καλή σήμερα. Επενδύσεις σε όμορφα πράγματα όπως κοσμήματα ή αντικείμενα τέχνης, πίνακες, αντίκες κλπ, που αποκτούν αξία στο μέλλον. Δεν ενδιαφέρεστε για παροδική ικανοποίηση ή επιπολαιότητα σήμερα. Ξοδεύετε "πολύτιμο χρόνο" με κάποιον παλιό και έμπιστο φίλο/φίλη ή απολαμβάνετε την συντροφιά ενός έμπειρου και ώριμου προσώπου που έχει πολλά να σας προσφέρει (Ενα ευχάριστο γεγονός με την συμμετοχή σοβαρών ή κάποιας ηλικίας ατόμων. Σχέση με κάποια/ον μεγαλύτερο σε ηλικία. Μια σοβαρή αισθηματική σχέση).


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Το επίπεδο ενέργειάς σας, η αυτοπεποίθησή σας είναι ψηλά σήμερα. Είστε γεμάτοι ιδέες και μπορεί να φτάσετε στα άκρα αν δεν μπορέσετε να πετύχετε αρκετά, ή αν η παρούσα θέση δεν σας δίνει αρκετά περιθώρια, ή αν αυτοί που βρίσκονται πάνω από σας δεν σας επιτρέπουν να παίρνετε πρωτοβουλίες και να ενεργείτε όπως θέλετε. Επίσης, σήμερα έχετε την τάση να υπερεκτείνετε και να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα απ" ότι πράγματι μπορείτε.


ΛΕΩΝ


Τονισμένη είναι αυτή την ημέρα η επαφή σας με την οικογένεια και τους φίλους. Είναι επίσης καλή ημέρα να εδραιώσετε κάποιες φιλικές σχέσεις στη δουλειά. Το κουτσομπολιό γύρω από ασήμαντα πράγματα είναι πειρασμός για σας και τους άλλους σήμερα και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει μικρο-παρεξηγήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η φαντασία σας, σας οδηγεί σε μια έντονη επιθυμία για να "δραπετεύσετε" από το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας. Το σπίτι σας φαίνεται πως θα παίξει ουσιαστικό ρόλο "θετικό ή αρνητικό" σε αυτή την ημέρα της συναισθηματικής αναστάτωσης ή σύγχυσης. Πολλές φορές θα συλλάβετε τον εαυτό σας να νοσταλγεί ανθρώπους και καταστάσεις, όνειρα και ελπίδες απραγματοποίητες. Ίσως να μην είναι τόσο καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις μακρόχρονες ή ουσιαστικών αλλαγών. Καλύτερα να περιμένετε λίγο.


ΖΥΓΟΣ


Πετυχαίνετε μια σημαντική πρόοδο στην δουλειά σας, την καριέρα σας ή τους στόχους σας σήμερα. Θα αισθάνεστε έτοιμοι να αναλάβετε κάποιες καινούργιες αλλά φιλόδοξες υποχρεώσεις που θα σας αποδώσουν σημαντικά οφέλη στο άμεσο μέλλον. Αν είστε υπάλληλος να περιμένετε κάποια σημαντική αναγνώριση ή προαγωγή. Αν όμως είστε αυτο-απασχολούμενοι μια σημαντική συνεργασία ή προσφορά θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά πράγματα που είχατε σχεδιάσει κατά το παρελθόν.


www.forthnet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...