Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ζώδια...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σε γενικές γραμμές αυτή είναι μια καλή ημέρα για να εκπληρώσετε ορισμένες επιθυμίες σας αλλά θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήσετε να παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις εξωπραγματικές ή ακατόρθωτες ιδέες. Σε προσωπικό επίπεδο αν δεν έχετε κάποια....
σχέση και ξεκινήσετε μια καινούργια προσέξτε μην γίνετε υπερβολικοί ή δώσετε πολύ πιο περισσότερα απ" όσα θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι για να επισκεφθείτε παλιούς φίλους, σκοπεύετε μια μεγάλη συνάθροιση ή διακοπές. Είστε σε μια διασταλτική, κάπως περιπετειώδη διάθεση. Αυτή είναι μια καλή ημέρα να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες καθημερινές δραστηριότητές σας. Το να ξεφεύγετε σας βοηθά να καταγράψετε τη ζωή σας γενικά και να επεκτείνετε τους στόχους σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Είναι υπέροχη στιγμή να κάνετε παρέα ή να δώσετε πάρτι στο σπίτι σας. Αισθάνεστε φιλόξενοι, αγαπητοί και χρειάζεστε να μοιραστείτε άνεση και στοργή με τους στενούς φίλους σας και την οικογένειά σας. Βελτίωση στο σπίτι ή καλλωπισμός του περιβάλλοντος συνιστάτε κατά κάποιον τρόπο επίσης σήμερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που απαιτούν φαντασία και έμπνευση για να πραγματοποιηθούν. Η φαντασία σας θα είναι σε ψηλά επίπεδα πράγμα που θα σας βοηθήσει να επιδοθείτε σε κάτι δημιουργικό σε σχέση με την τέχνη, φιλοσοφία, ποίηση ή και κάποια ιδιαίτερη έκφραση. Σε θέματα συνεργασίας ή συντροφικότητας πολύ πιθανό να σας παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία η οποία θα έχει μακρόχρονα θετικά αποτελέσματα. Ακόμα, ανεξάρτητα ποιες είναι οι σχέσεις σας με την οικογένειά σας αυτές τις ημέρες θα υπάρξει μια βελτίωση προς το καλύτερο.


ΙΧΘΥΕΣ


Η προσωπική σας γοητεία και έλξη έχει θετικά αποτελέσματα στην ενασχόληση και σταδιοδρομία σας, τη φήμη ή και τη δημόσια εικόνα σας. Οι άλλοι σας βλέπουν σαν αξιαγάπητο και έμπιστο άτομο ή κάποιον/α που μπορούν να του έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη και να εμπιστεύονται τα βαθύτερα αισθήματά τους. Ακόμα, θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί σας για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Το ενδιαφέρον σας για τις τέχνες ή στο να δημιουργήσετε κάτι αρκετά σημαντικό θα είναι πολύ εμφανές σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.


ΚΡΙΟΣ


Η ανάγκη σας για ατομική εξουσία, κατορθώματα και έλεγχο της ζωής σας είναι πολύ έντονη σήμερα. Ο "τύραννος" μέσα σας ξεσηκώνεται και ίσως γίνετε εξαιρετικά ισχυρογνώμονες, ηγεμονικοί και παρορμητικοί για ότι θέλετε να κάνετε. Αντιμάχεστε όποιον ή οτιδήποτε που γίνεται εμπόδιο στην ατομική σας ελευθερία κινήσεων και ίσως προκύψουν κάποιες συγκρούσεις εγωισμού και ισχύος. Θα είσαστε πολύ σκληροί επίσης με τον εαυτό σας και τις αδυναμίες σας. Ίσως πιέζετε πολύ τον εαυτό σας και τους άλλους.


ΤΑΥΡΟΣ


Μια παλιά υπόθεσή σας η οποία χρειάζεται να "κλείσει" θα σας απασχολήσει αυτό το χρονικό διάστημα. Οι φίλοι και οι άνθρωποι από το άμεσο περιβάλλον σας θα σας βοηθήσουν ή θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν αυτές τις ημέρες. Ευχάριστα νέα για κάτι που σας απασχολούσε ιδιαίτερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ίσως είναι πιο κατάλληλη ημέρα για να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στα ενδιαφέροντα και τις ενασχολήσεις σας χωρίς να αναμιγνύετε άλλους από το άμεσο περιβάλλον σας (Μια ημέρα κρίσης για τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Χωρισμός από το γυναικείο φύλο ή από το άμεσο περιβάλλον εξαιτίας διαφοράς απόψεων. Ένα δυσάρεστο γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την αισθηματική ζωή κάποιου).


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή οποιαδήποτε τόλμημα. Έχετε την ικανότητα και το κουράγιο να πραγματοποιήσετε το όραμά σας. Αισθάνεστε υπέροχα σωματικά και η αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σας είναι ψηλά, γι" αυτό οτιδήποτε επιχειρήσετε σήμερα είναι πολύ πιθανό να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.


ΛΕΩΝ


Αναμνήσεις, σκέψεις και συζητήσεις γύρω από το παρελθόν και γύρω από προσωπικά σας ζητήματα, προβλέπονται γι" αυτήν την ημέρα. Είναι κατάλληλη ημέρα να προσεγγίσετε τα μέλη της οικογενείας σας και να διατηρήσετε ένα καλό κανάλι επικοινωνίας μαζί τους. Οι θέσεις και απόψεις σας για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημά σας φαίνεται πως θα βρουν εύκολα υποστήριξη από αυτούς (Ανταλλαγή απόψεων με το γυναικείο φύλο. Η αρχή μιας καλής φιλίας ή σχέσης).


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Οι σχέσεις σας με τους άλλους και καθόλου απίθανο με το γυναικείο φύλο φαίνεται πως θα περάσουν μέσα από μια ημέρα συναισθηματικής κρίσης με αρνητικά αποτελέσματα για την ψυχική σας ισορροπία ή ακόμα και την υγεία σας. Το σπίτι σας "δεν σας χωράει" σήμερα και η επιθυμία σας να βρίσκεστε συχνά έξω θα είναι πολύ έντονη. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας απασχολούν πάρα πολύ λίγο ή έχετε την τάση να μην ενδιαφέρεστε καθόλου για αυτές και τις συνέπειες που μπορεί να έχετε αδιαφορώντας σχεδόν για τα πάντα.


ΖΥΓΟΣ


Οι οικογενειακές και οικιακές υποθέσεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για σας σήμερα. Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να βελτιώσει κάποια σχέδιά σας, ή να κάνει κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο και σε σας. Θα βρείτε πως το να ζείτε και να συνεργάζεστε με δικούς σας ανθρώπους είναι ίσως πολύ πιο σημαντικό και κερδοφόρο από το να εμπιστεύεστε κάποιους άλλους. Στην περίπτωση που έχετε κάποιες δυσκολίες με κάποιο μέλος της οικογένειά σας αυτές τις ημέρες να περιμένετε να βελτιωθούν οι σχέσης σας προς το καλύτερο. Αυτή είναι μια ημέρα όπου θα νιώθετε μια υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σας και μια εσωτερική εκπλήρωση αλλά και ικανοποίηση.


www.forthnet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...