Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Πως κρατάει το μπουκάλι;

Ακόμα και το πως κρατάει το μπουκάλι της μπύρας έχει σημασία, στην αγωνιώδη προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουμε την αντρική ψυχολογία.
Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει τα υποσυνείδητα μηνύματα που σας στέλνει ο καλός σας, ακόμα και όταν πίνει την μπύρα του σε...
ένα μπαράκι.
Πως κρατάει το μπουκάλι;
Αν το κρατάει χαλαρά και μάλιστα από το πάνω μέρος ένα είναι σίγουρο. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτή η χαλαρή χειρονομία δεν δείχνει μόνο ότι διαθέτει πάντοτε τον έλεγχο της κατάστασης αλλά δίνει και την αίσθηση ότι είναι πολύ άνετος για να ασχοληθεί με το ρίσκο να χύσει τη μπίρα του.


Κρατάει το μπουκάλι του κοντά στο στήθος; Το μπουκάλι χρησιμεύει ως ένα τείχος που μπαίνει ανάμεσα σας. Αν μάλιστα προσέξετε ότι το κρατάει μπροστά από το σώμα του μην μπείτε καν στο κόπο να ξεκινήσετε μια σοβαρή κουβέντα. Εμμείνετε σε επιφανειακά θέματα όπως ταινίες, σπορ κλπ. μέχρι να χαλαρώσει και να αισθανθεί πιο άνετα.


Σπρώχνει το ποτό του προς το μέρος σας; Το αγόρι σας επιζητάει εναγωνίως τη δέσμευση. Ασυνείδητα λοιπόν σπρώχνει τα πράγματα του προς τον χώρο σας σε μια προσπάθεια να έρθει περισσότερο κοντά σας.


Αν τώρα παίζει με την ετικέτα του μπουκαλιού του τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είναι νευρικός και αυτόν φαίνεται ξεκάθαρα. Αν το παρατηρήσετε σε έναν άντρα που έχετε μόλις γνωρίσει θυμηθείτε ότι μπορεί πολύ απλά να φοβάται μια πιθανή απόρριψη. Ακουμπήστε τον λοιπόν στον ώμο για να τον ενθαρρύνετε και να του δώσετε να καταλάβει πως θα έχει μια ακόμη ευκαιρία. Αν αυτό όμως συμβεί στον καλό σας δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τι έχει να σας πει. Κάτι μάλλον τον απασχολεί και φοβάται να το ξεστομίσει.


real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...