Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Επιτυχημένη η πρόβα τζενεράλε για τις εκλογές

Όλα είναι έτοιμα για την απρόσκοπτη διενέργεια των δημοτικών εκλογών, μετά την πρόβα “τζενεράλε” του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού, Γ. Ραγκούση.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Ραγκούσης, το τελικό δοκιμαστικό τεστ έδειξε, πως όλα είναι έτοιμα να διεξαχθούν έτσι, ώστε να έχουμε το...
συντομότερο δυνατόν τα αποτελέσματα με τον πιο άρτιο τρόπο, για την ανάδειξη των δεκατριών περιφερειαρχών, των 325 δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων.
Σύμφωνα με τον κ. Γ. Καρακαδά, της εταιρίας Singular Logic, που υποστηρίζει τεχνικά τη διαδικασία της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων, μια πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα θα έχουμε γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής και εφόσον συγκεντρωθεί, μέσω των ειδικών τηλεφώνων SRT, το 10% από τα εκλογικά κέντρα.


Ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχει θέμα μετάθεσης του δεύτερου γύρου των εκλογών, ώστε να διεξαχθεί ταυτόχρονα με τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές και κατά πόσο αυτό είναι συνταγματικό, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και πως γι' αυτό δεν χρειάστηκε να ενδιαφερθούν για την αντισυνταγματικότητα ή μη ενός τέτοιου ενδεχομένου.


cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...