Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το αντάρτικο Δημαρά στη Βουλή

Πανό στη Βουλή κρέμασαν οι βουλευτές του "Άρματος Πολιτών" Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου το μεσημέρι της Τρίτης και συγκεκριμένα, στο περιστύλιο του Κοινοβουλίου.
Νωρίτερα, προσπάθησαν να το...
αναρτήσουν στην είσοδο της Βουλής, αλλά τους εμπόδισε η αστυνομική φρουρά, την οποία οι δύο βουλευτές καταγγέλλουν για "απρεπή στάση και συμπεριφορά".
Το πανό σχετίζεται με την επικαιρότητα των ημερών και συγκεκριμένα, αναφέρει: "Άρμα Πολιτών: η Ελλάδα δεν πωλείται. Ναι στην ομοψυχία, όχι στη συνενοχή".
Σε γραπτή τους δήλωση οι κ. Δημαράς και Οικονόμου υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν "Λουδοβίκος" και καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου πολιτικούς φορείς και αρχηγούς α λα καρτ, αφήνοντας υπονοούμενα για τον a priori αποκλεισμό του κόμματος τους από τις πολιτικές συνομιλίες του πρωθυπουργού.
Παράλληλα υπενθυμίζουν ότι το "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών" είναι πολιτικό κόμμα που δραστηριοποιείται και εκπροσωπείται στη Βουλή και αναρωτιούνται "από που κι ως που ο πρωθυπουργός διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε πράσινους και βενετούς, σε αρεστούς και μη αρεστούς".
"Δικαίωμά του δεν είναι" υποστηρίζουν οι βουλευτές, κάνοντας λόγο για αυθαιρεσία με προφανή μικροκομματικά κίνητρα που κουρελιάζουν τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, ενώ υποστηρίζουν ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να απολογηθεί γιατί "το μόνο που είναι κυρίαρχος είναι το σπίτι του".
Αρχικά μάλιστα, προκλήθηκε ένταση όταν ο φρούραρχος και η ασφάλεια της Βουλής προσπάθησαν να απωθήσουν δημοσιογράφους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την πράξη των βουλευτών.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...