Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Διαδικτυακή επίθεση των «αγανακτισμένων» στο MEGA

To προφίλ στο facebook του ητλεοπτικού καναλιού MEGA γέμισε από χθες το βράδυ με υβριστικά μηνύματα των «αγανακτισμένων», ενώ αντίστοιχος διαδικτυακός... χαμός συμβαίνει και στο twitter.
Ο λόγος που οι αγανακτισμένοι τηλεθεατές αντιδρούν είναι ότι το Μεγάλο Κανάλι επέλεξε να μην προβάλει ούτε ένα πλάνο από την...
χθεσινοβραδινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και από τις υπόλοιπες συγκεντρώσεις στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, κάνοντας πολλούς να κατηγορήσουν το MEGA για απροκάλυπτη στήριξη στην κυβέρνηση.Πάνω από 50.000 χρήστες μπήκαν στη σελίδα και γιούχαραν τα πάντα...
Οι Διαχειριστές, βέβαια, έσβηναν όλα τα σχόλια, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι περισσότεροι και να αναρτούν διαρκώς το παρακάτω post: "Σύνταγμα, άρθρο 14, παράγραφος 2, ελευθερία του λόγου. Έχεις ακουστά εσύ που πληρώνεσαι για να σβήνεις τα σχόλια αλήτη;;; (Κάντε όλοι copy και να κάνουμε συνέχεια δημοσιεύσεις το ίδιο πράγμα, γιατί όλοι μαζί μπορούμε).
Βέβαια το διαδικτυακό βρισίδι συνεχίζεται στο twitter όπου διάφοροι χρήστες ανταλλάσουν ειρωνικά σχόλια για την εγκυρότητα και την ακεραιρεότητα της ενημέρωσης του MEGA.




dete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...