Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τον ρεζίλεψε... γιατί δεν σεβόταν την έγκυο γυναίκα του

Ρεζίλι των σκυλιών έκανε γνωστός γυναικολόγος το σύζυγο μιας ετοιμόγεννης γυναίκας που προ ημερών γέννησε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Στη γυναίκα έσπασαν τα νερά και ο σύζυγός της, τη μετέφερε αμέσως στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου. Γιατρός και νοσοκόμες ετοιμάστηκαν για τον τοκετό, όμως, λίγο μετά την εξέταση της γυναίκας και ενώ ήδη είχε
πόνους, ο μαιευτήρας βγήκε έξω από την αίθουσα αναμονής των γυναικών και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον άνδρα!
«Βρε, δεν ντρέπεσαι; Την έχεις κάνει σουρωτήρι! Δεν ντρέπεσαι να είναι έτοιμη να γεννήσει και να της το κάνεις από πίσω;», φώναζε ο γιατρός! Το τι έγινε... δεν περιγράφεται! Ο σύζυγος έκανε πως δεν καταλάβαινε, (παρίστανε τον «αμερικάνο») αλλά ο μαιευτήρας εύκολα μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα καθώς, όπως ενημέρωσε το σύζυγο, η γυναίκα του... άνοιγε από πίσω!
Και βέβαια κινδύνευε, αφού από την πίεση που ασκούσε για να βγει το παιδί, προκαλείτο «ρήγμα» και στην περιοχή του πρωκτού!

Ο γιατρός ξέσπασε και ο άνδρας δεν έβγαλε... άχνα! Κάτι πήγε να πει στην αρχή, όμως ο μαιευτήρας... τον είχε πάρει «μπροσταριά» και δεν τον άφηνε να πει κουβέντα. Άλλωστε είχε όλο το δίκιο με το μέρος του. Συνάδελφοί του πάντως δήλωσαν στον «Κόσμο» πως ναι μεν ήταν δικαιολογημένη η αντίδρασή του, απλώς δεν θα έπρεπε να γίνει... δημοσίως! Και με τέτοια ένταση φωνής! Μέχρι και στο πάνω όροφο τους άκουγαν!

Προκαλείται «ρήξη»
Σύμφωνα με τους γυναικολόγους η συχνή σεξουαλική επαφή με τον πρωκτό, προκαλεί ρήξη του δακτυλίου και πολλά προβλήματα στη γυναίκα! «Ένας γυναικολόγος μπορεί εύκολα να καταλάβει αν αυτό γίνεται συχνά στο ζευγάρι, κάτι που προφανώς κατάλαβε και ο συνάδελφός μου. Όμως σε αυτή την περίπτωση, της γέννας, τα πράγματα είναι σαφώς πιο σοβαρά. Γιατί η συχνή πρωκτική επαφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα όταν η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη, φέρνει ακόμη περισσότερα προβλήματα», δήλωσε στον «Κόσμο» γνωστός Πατρινός γυναικολόγος.


Πότε μια γυναίκα πρέπει να αποφεύγει την πρωκτική επαφή;
Πολλές γυναίκες ξεκινούν τις πρωκτικές επαφές, παρόλο που ξέρουν ότι θα πονέσουν, από περιέργεια, για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του συντρόφου τους, ή για την απόκτηση καινούργιας εμπειρίες γύρω από το σεξ. Η κάθε γυναίκα όμως δικαιούται να έχει αντιρρήσεις και η αντίρρηση αυτή θα πρέπει να γίνεται σεβαστή κυρίως όταν δεν το επιθυμεί. Σημαντικοί επίσης λόγοι αποφυγής της πρωκτικής επαφής είναι ο πόνος, η παρουσία ραγάδων, αιμορροΐδων, κάποιου βαθμού πρόπτωσης του εντέρου, ή το ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος του πέους του συντρόφου.


Η πρωκτική επαφή έχει κινδύνους για το ζευγάρι;
Στο έντερο υπάρχουν μικρόβια που ο άνδρας μπορεί να μεταφέρει στον κόλπο της γυναίκας, αν μετά την πρωκτική επαφή ακολουθήσει κολπική επαφή. Τα ίδια μικρόβια μπορεί να προκαλέσουν ανάλογη φλεγμονή και στο γεννητικό σύστημα του άντρα. Υπάρχουν επίσης κίνδυνοι κακώσεων και τραυματισμού του πρωκτού από τη βίαιη είσοδο του πέους που μπορεί να συνοδεύονται από αιμορραγία και έντονο πόνο. Οι κίνδυνοι αυτοί είναι μεγαλύτεροι στις πρώτες πρωκτικές επαφές και ιδιαίτερα όταν δεν χρησιμοποιείται κάποια λιπαντική ουσία. 
www.dete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...