Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Οι αγκαλιές "γέννησαν" ψιθύρους…

Στη Μύκονο έκανε την τελευταία για φέτος καλοκαιρινή απόδραση η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφήνοντας μάλιστα πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο πέρασμά της. Το γνωστό μοντέλο εθεάθη πολλές φορές να κυκλοφορεί στα σοκάκια και στις παραλίες του νησιού με τον γνωστό σχεδιαστή Dan Dsquared. Ο φακός της «Espresso» τους συνέλαβε να απολαμβάνουν μαζί το μπάνιο τους στην Ψαρού και δέχτηκαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε συναντήσει και παλαιότερα τα δύο αδέρφια της γνωστής εταιρείας ρούχων και είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεργαστούν σε μία από τις μελλοντικές επιδείξεις μόδας. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της ήταν λακωνική όσον αφορά τα σχόλια για τις φωτογραφίες. «Ετυχε να βρεθώ στη Μύκονο για λίγες ημέρες και στην παρέα μου ήταν ο Dan. Περάσαμε πολύ όμορφα και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τη μόδα του χειμώνα αλλά και για τα ρούχα που ταιριάζουν σε εμένα σαν γυναίκα. Το ότι υπήρχε χημεία μεταξύ μας και ποζάραμε στον φωτογραφικό φακό δεν πάει να πει ότι είμαστε και ζευγάρι. Ελπίζω να συνεργαστώ μαζί τους κάποια στιγμή» τόνισε. Το μελαχρινό μοντέλο όλο το καλοκαίρι έχασε βάρος και είναι έτοιμο να ξεκινήσει casting από το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αν και δηλώνει μόνη, αισθάνεται έτοιμη να μπει σε μια σχέση. Στο Νησί των Ανέμων έκανε ανέμελα τις τελευταίες της βουτιές, χόρεψε, γνώρισε κόσμο και πέρασε πολλές ώρες συντροφιά με έναν δημιουργό που έχει γράψει ιστορία και γοητεύει τις γυναίκες. Μάλιστα, της υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί και την Κρήτη τους επόμενους μήνες. Ξεναγός του, βέβαια, θα είναι η Δήμητρα, η οποία αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από μια «απρόσμενη» -όπως τη χαρακτηρίζει η ίδια- φιλία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.

espresso
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...