Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ζώδια...

ΚΡΙΟΣ
Ξεκαθαρίσματα κάτω από το πρίσμα της μετριοφροσύνης δεν γίνονται. Πατήστε γερά το πόδι, χωρίς  να δράσετε με απερισκεψία. Ξαφνικά λύσεις αλλά και ενέργειες θα προκύψουν στον οικονομικό σας τομέα, τα οποία θα σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις, οι οποίες σας ρίχνουν ψυχολογικά και σας χαλάνε τη μέρα σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Νέες δοσοληψίες θα κάνουν τις δραστηριότητες σας πιο εποικοδομητικές και θα σας χαρίσουν και πάλι την αισιοδοξία. Πειραματιστείτε με πρωτοποριακές μεθόδους και μη καταπιέζετε τα όρια της αντοχής σας στο κατεστημένο. Σήμερα κλείνετε έναν κύκλο ζωής  ο οποίος αφορά το σπίτι, την οικογένεια, ή την ακίνητη περιουσία σας, θέματα τα οποία σας απασχόλησαν έντονα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι ευνοϊκή η μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές ίσως αφορούν και τον οικονομικό τομέα. Κάποια ευαίσθητα θέματα ίσως επηρεάσουν την οικογενειακή σας γαλήνη. Κάποια απ’ αυτά ίσως αφορούν και τον οικονομικό τομέα.  Ανυπόμονους σας βρίσκει η σημερινή μέρα, για πράγματα που έχετε ήδη στο πρόγραμμα, και γεμάτους αυτοπεποίθηση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε και να αποφύγετε τις διενέξεις. Με την ευστροφία που σας διακρίνει μπορείτε να τα καταφέρετε. Κλείστε σήμερα κάθε είδους εκκρεμότητα που αφορά το σπίτι, την οικογένεια, ή την ακίνητη περιουσία.  Από σήμερα ξεκινά μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος για την αισθηματική σας ζωή. Βγείτε, χαρείτε,  διασκεδάστε και συναντήστε τον έρωτα.
ΛΕΩΝ
Αρμονία και ισορροπία νου και ψυχής. Η καθημερινότητα  έχει αποκτήσει άλλο νόημα και βλέπετε τη ζωή με «άλλο μάτι». Η πραγματοποίηση των σχεδίων σας στηρίζεται στην αμεσότητα των συνεργατών σας, οι οποίοι ακολουθούν τα χνάρια σας. Η σημερινή ημέρα σας ανοίγει δρόμους για νέες εμπειρίες οι οποίες θα έχουν σταθερό χαρακτήρα και θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιτρέψτε στα συναισθήματά σας να εκτονωθούν μέσω δημιουργικών ασχολιών που σας δίνουν ικανοποίηση. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα σας κάνει τα χατίρια, εάν είστε προνοητικοί.  Ευνοϊκή η μέρα για την επίλυση παρεξηγήσεων και διαφωνιών που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.
ΖΥΓΟΣ
Η προκλητική συμπεριφορά κάποιων όχι μόνο δεν σας πτοεί, αλλά με τη στάση σας τους βγάζετε από τα ρούχα τους. Αντιδράστε άμεσα στις επαγγελματικές προτάσεις και αδράξτε τις ευκαιρίες οι οποίες θα είναι πολλές. Το να στηρίζεστε στις αξίες σας είναι ένα από τα μαθήματα που σας δίνει ο Κρόνος στο ζώδιο σας.  Τώρα ξέρετε ότι μόνο αυτές μπορούν να σας δώσουν σιγουριά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τη σημερινή μέρα και μετατρέψτε την ένταση σε εποικοδομητική ενέργεια. Αποκτήστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα άτομα του περιβάλλοντός σας έχοντας υπομονή και χωρίς να βγάζετε βεβιασμένα συμπεράσματα .  Υπάρχει έντονη  διάθεση για να γευθείτε νέες εμπειρίες, αλλά και για επέκταση των οριζόντων σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Καταπληκτικές ιδέες συνοδεύουν την δημιουργική σας διάθεση. Η επιτυχία είναι δεδομένη και προ των πυλών. Αποκωδικοποιήστε όλα όσα θα ακούσετε με  σύμμαχο τη διαίσθησή σας η οποία θα είναι εξαιρετικά τονισμένη. Τα όνειρά σας σήμερα βρίσκουν διέξοδο. Κάποια από αυτά μάλιστα παίρνουν σάρκα και οστά. Όποια εμπόδια και αν προκύψουν θα είναι παροδικά και θα τα ξεπεράσετε με ιδιαίτερη ευκολία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ευφάνταστες ιδέες σας σήμερα θα βρουν τον στόχο τους. Μπορείτε να προβείτε σε υλοποίησή τους. Αλληλοκατανόηση και τρυφερότητα θα υπάρξει στις ερωτικές σας σχέσεις τη σημερινή μέρα. Ο σύντροφός σας στηρίζει τις αποφάσεις σας. Ψυχικές διαταραχές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σας προκαλούν τάσεις απομόνωσης. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι γι’ αυτό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα βαραίνει την ψυχολογία σας. Αβάσιμη ζήλια και κτητικότητα απειλούν τη σχέση σας. Μια ξαφνική ιδέα με αναπάντεχο τρόπο προωθεί ένα μεγάλο σας σχέδιο  ή ένα πολυπόθητο όνειρό σας. Ασχοληθείτε με όλα αυτά που έχουν αξία στη ζωή σας και προσπαθήστε να τα κατοχυρώσετε.
ΙΧΘΕΙΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ξεδιαλύνετε  κάποια διλήμματα, αλλά και τον τρόπο τον οποίο συμπεριφέρεστε. Αν χρειαστεί   να υποχωρήσετε ,κάντε το. Ίσως να είναι ένας τρόπος για να αποφύγετε τις απώλειες. Ίσως προκύψει ένα ξαφνικό ταξίδι τη σημερινή μέρα το οποίο θα σας βγάλει από το πρόγραμμά σας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...