Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Έρχεται η... σειρά του!

To... κερασάκι στην τούρτα θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Μοϊσές Ουρτάδο και στο άμεσο μέλλον αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον μέσο της Εσπανιόλ. Υπερ των «ερυθρόλευκων» οι πιθανότητες.
Ο Ολυμπιακός την τελευταία βδομάδα πραγματοποιεί... ντεμαράζ μεταγραφικών κινήσεων, κάτι που φαίνεται να έχει και... συνέχεια, αφού οι διοικούντες των «ερυθρόλευκων» μετά την απόκτηση του Μάρκο Πάντελιτς προχωρούν δυναμικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μοϊσές Ουρτάδο από την Εσπανιόλ.
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Εσπανιόλ πάνω από τα 1,2 εκατομμύρια για την μεταγραφή του 30χρονου Ισπανού μέσου, ενώ στον Καταλανό άσο ο Ολυμπιακός δίνει 700.000 ευρώ για τριετές «κλειστό» συμβόλαιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να ανεβάσουν άλλο την προσφορά τους και πλέον είναι στο χέρι του Ουρτάδο να αποφασίσει.
«Κύκλοι» μέσα από την ΠΑΕ πάντως, τονίζουν ότι εκτός απρόοπτου η μεταγραφή του Καταλανού μέσου θα έχει θετική έκβαση για τον Ολυμπιακό, αφού δεν είναι μόνο ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει διακαώς τον ποδοσφαιριστή στα «κόκκινα» αλλά και το οτι η Εσπανιόλ θέλει το «ζεστό» χρήμα που δίνουν οι Πειραιώτες.

Βενκέρ ο αντί-Μαρέσκα, «έτοιμος» ο Καρντόσο

Εκνευρισμός με την συμπεριφορά του Έντσο Μαρέσκα υπάρχει τις τελευταίες μέρες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ο Ιταλός έχει «καθήσει» πάνω στο συμβόλαιο του και για να φυγεί απαιτεί να εισπράξει όλο το ποσό που προβλέπει η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».
Αν ο Μαρέσκα πειστεί να αποχωρήσει, τότε ο Γάλλος Ουιλιάμ Βενκέρ θα πάρει τη θέση του, αφού ο νεαρός μέσος της Ναντ περιμένει ένα τηλέφωνο από τους Πειραιώτες για να κλείσει η μεταγραφή του.

Παράλληλα, άλλο ένα αμυντικό χαφ είναι σχεδόν κλεισμένο από τους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για τον Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος θα «παίξει» πολύ σοβαρά αν χαλάσει η μεταγραφή του Ουρτάδο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί «πακέτο» με τον Ισπανό άσο της Εσπανιόλ.

«Κοκκινίζει» το... αεροδρόμιο

Το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στην Ελλάδα και ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά την άφιξη του Μάρκο Πάντελιτς, θα φτάσει στις 13:20 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Σέρβος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν τα τυπικά της συμφωνίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος φορ θα αμείβεται με 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα τυπικά για Παπάζογλου

Τη Δευτέρα αναμένεται να κλείσει και τυπικά η υπόθεση του Τάσου Παπάζογλου. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, πέρασε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον δανεισμό του Σουμπίνιο και υπήρξε προφορική συμφωνία για την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού.
Υπενθυμίζεται ότι 22χρονος στόπερ θα παραμείνει στις Σέρρες για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.
www.gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...