Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Νιόπλιας: «Μας έλειπε ο κόσμος μας»

Στις άδειες εξέδρες της Λεωφόρου στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας ύστερα από το ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Ξάνθη (1-1). Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ακριτική ομάδα διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, πράγμα το οποίο ο Νιόπλιας το «φωτογράφησε» ως έναν από τους κυριότερους λόγους που οι «πράσινοι» δεν πήραν το «τρίποντο».

«Το ξεκίνημα μας ήταν πολύ καλό. Έπρεπε να έχουμε ‘τελειώσει’ το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Κάναμε αρκετές φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ. Από εκεί και πέρα δώσαμε στην Ξάνθη να πιστέψει ότι μπορεί να φτάσει στο γκολ. Σε μια φάση που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε δεχτήκαμε ένα τέρμα. Βελτιώσαμε την εικόνα μας με την είσοδο του Καραγκούνη αλλά και πάλι δεν πετύχαμε γκολ», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Τζιμπρίλ Σισέ από τη γραμμή κρούσης της ομάδας του.

«Κάθε παίκτης που είναι καλός, όταν δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, τότε λείπει… Κι ο Αντώνης όμως έκανε πολύ καλή δουλειά σήμερα. Εκτός του ότι βρισκόταν σε αρκετές φάσεις, σκόραρε κιόλας. Πάντως, κάθε ομάδα πρέπει να έχει λύσεις ακόμη και όταν της λείπει κάποιος καλός παίκτης», πρόσθεσε.

«Οι στόχοι πάντως παραμένουν οι ίδιοι. Αυτό έλειπε να άλλαζαν έπειτα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Απλά, κάναμε ένα κακό ξεκίνημα. Αυτό που έλειψε ήταν σίγουρα ο κόσμος μας. Δεν είχαμε τον κόσμο μας για να μας δώσει ώθηση και κάποια στιγμή ‘κοιμηθήκαμε’», κατέληξε ο Καβαλιώτης τεχνικός.

Ερωτηθείς για τον Λουίς Γκαρσία, είπε: «Δεν θέλω να πω ψέματα. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Τον ξέρω σαν παίκτη και πιστεύω πως θα βοηθήσει. Αύριο που θα έρθει στην Ελλάδα θα ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι. Αν αδειάσει κάποια θέση στο ρόστερ ίσως κινηθούμε και για άλλον παίκτη».

Σχετικά με το αν ο Παναθηναϊκός έχει κακή ψυχολογία, τόνισε: «Δεν έχουμε κακή ψυχολογία. Έχουμε πολλούς καλούς και εμπείρους παίκτες. Είναι πολύ κακό για εμάς που υπάρχει αυτή η διακοπή. Δεν μας ευνοεί καθόλου».
www.sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...