Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Σύνθημα για «διπλό» στον Ολυμπιακό με Ουρτάδο βασικό

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού, που το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τη νίκη και μόνο αυτή έχουν στο μυαλό τους άπαντες στο Λιμάνι, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει καταστρώσει τα πλάνα του. Υπέγραψε ο Τάσος Παπάζογλου, που είναι η 14η μεταγραφή του καλοκαιριού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί της Παρασκευής και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ολοκληρώσει τα πλάνα του, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Ουρτάδο, παρότι έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις.

Ο Ισπανός πάντως είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και το πιο πιθανό είναι να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο βάσκος θα εμπιστευτεί τη θέση του τερματοφύλακα στον Νικοπολίδη, δεξιά θα αγωνιστεί ο Τοροσίδης, αριστερά ο Χολέμπας και στο κέντρο της άμυνας οι Μοντέστο και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Ουρτάδο με τον Ντουντού θα είναι οι δύο του κέντρου, με τον βραζιλιάνο λίγο πιο προωθημένο, ο Ρόμενταλ στην δεξιά πτέρυγα, ο Ριέρα στην αριστερή κι ο Ιμπαγάσα πίσω από τον Μήτρογλου. Να θυμίσουμε πως οι Ραούλ Μπράβο και Μέλμπεργκ είναι τιμωρημένοι και παρέμειναν στην Αθήνα, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Φημολογία για Μαρέσκα και Γαλατάσαραϊ
Σε ότι αφορά τους Μαρέσκα και Οσκαρ, ο Βαλβέρδε τους άφησε εκτός αποστολής, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν τους υπολογίζει. Αμφότεροι έχουν κληθεί να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχουν σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη.

Στο Λιμάνι πάντως αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να απεμπλακούν από τα συμβόλαιά τους. Τελευταίες πληροφορίες πάντως, θέλουν τον Εντσο Μαρέσκα να βρίσκεται κοντά στη Γαλατάσαραϊ, ενώ κι ο μάνατζερ του ισπανού φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με ισπανικό σύλλογο.

Υπέγραψε ο Παπάζογλου
Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Τάσος Παπάζογλου. Η μεταγραφή του είναι δεδομένη από καιρό, αλλά ο νεαρός στόπερ την Παρασκευή πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Οπως είναι γνωστό, ο Παπάζογλου δεν θα παραμείνει στο ρόστερ, αλλά θα παραχωρηθεί ως δανεικός στον Πανσερραϊκό για να επιστρέψει στο Λιμάνι το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι άλλωστε, που ισχύει και για τον Σουμπίνιο.

Δανεικός στον Θρασύβουλο ο Βαλεριάνος
Ο δανεισμός των νεαρών ποδοσφαιριστών συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργος Βαλεριάνος παραχωρήθηκε στον Θρασύβουλο για ένα χρόνο. Την παραχώρηση ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Φυλής ως εξής: «Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Βαλεριανού από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού».

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος εκτός απροόπτου θα παραχωρηθεί δανεικός στον Εθνικό.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από www.sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...