Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γιώργος Μανίκας Μπαίνει στο χειρουργείο

Θεωρείται ένα από τα πιο «καλά» παιδιά του μόντελινγκ. Επιπλέον, ο Γιώργος Μανίκας συγκαταλέγεται στα πιο δραστήρια μοντέλα καθώς στην περίοδο κρίσης, εκείνος κάνει καριέρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Δυστυχώς, όμως, η πολύ δουλειά είχε ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο τον οδηγεί στο χειρουργείο!

Μετά από ένα κουραστικό καλοκαίρι, στη διάρκεια του οποίου δεν κατάφερε να κάνει καθόλου διακοπές, καθώς ήταν αφιερωμένος στις επαγγελματικές δραστηριότητές του -μαζί με τον Κώστα Γκρέκα, τον Κώστα Φραγκολιά και τον Στέλιο Χαμπαθάκη «περιόδευσαν» σε όλη την Ελλάδα ως guest stars σε μεγάλα clubs-, ο Γιώργος Μανίκας αναγκάζεται να χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα, για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που προκλήθηκε στις γάμπες του λόγω ορθοστασίας, κούρασης, αλλά και κληρονομικών παραγόντων.

Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, αλλά θα πρέπει επί μία εβδομάδα να παραμείνει στο σπίτι του για να αναρρώσει. Όσον αφορά στα προσεχή επαγγελματικά του βήματα, ο χειμώνας θα τον βρει και πάλι μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού -αυτή τη φορά τα ταξίδια του θα είναι πιο σύντομης διάρκειας-, ενώ η συνεργασία του με τα άλλα τρία μοντέλα θα συνεχιστεί και ενδεχομένως θα εξελιχθεί καθώς συζητείται το ενδεχόμενο να μονιμοποιήσουν τη συνεργασία τους με μεγάλο club της Αθήνας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...