Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ο Τομ Χάρντι Nτύνεται Aπαίσια

Ίσως πιο πολύ και από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο ηθοποιός για τον οποίο μιλάνε όλοι όσοι έχουν δει το «Inception» (και είναι πολλοί) είναι ο Τομ Χάρντι.

Όμορφος, γυμνασμένος, γοητευτικός, σέξι, αρρενωπός και ταυτόχρονα ίσως ο καλύτερος της νέας φουρνιάς ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ. Στην ταινία είναι επίσης εξαιρετικά καλοντυμένος και σε ξεγελάει. Δες, όμως, πόσα λάθη μαζεμένα έχει κάνει σε αυτή την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση…

Εντάξει, αυτό που πραγματικά «δεν υπάρχει» είναι ότι έχει κουμπώσει το πάνω πάνω κουμπί ενός τρίκουμπου σακακιού αφήνοντας τα άλλα δύο ξεκούμπωτα. Κανόνας: Κουμπώνουμε μόνο το μεσαίο!

Έτσι και αλλιώς, το total black look ήταν καλοκαιριάτικα λάθος. Η επιλογή ενός τόσο σκούρου και ταυτόχρονα τρίκουμπου σακακιού μοιάζει πολύ γεροντίστικη για ένα αγόρι της ηλικίας του, που πουλάει, εννοείται ότι πουλάει, sex appeal.

Δες επίσης τα αθλητικά που φόρεσε. Έχουμε πει πολλές φορές από αυτή τη στήλη ότι το ενδεδειγμένο παπούτσι για να φορεθεί με κοστούμι (και μάλιστα μαύρο) σε επίσημα events είναι ένα μαύρο, δερμάτινο, δετό. Ο Τομ Χάρντι, όχι μόνο έβαλε sneakers νομίζοντας ότι είναι μοντέρνος, αλλά ούτε καν τα καθάρισε, πράγμα που ίσως να μη φαίνεται ευκρινώς σε αυτή τη φωτογραφία, αλλά επιβεβαιώνεται από πολλές άλλες.

Τσέκαρε και το παντελόνι που πέφτει πάνω από το παπούτσι σε άπειρες σούρες σαν ακορντεόν, αφού ο Τομ ποτέ δεν σκέφτηκε να το μαζέψει.

Για να μην πω, για το wet μαλλί κολλημένο προς τα πίσω με μπριγιαντίνη, μια τεχνική που νόμιζα ότι είχε απαγορευτεί με νόμο πολύ πριν από το τσιγάρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...