Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Βρείτε φοιτητικό σπίτι online

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να βρει κανείς σπίτι να νοικιάσει σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα. Θέλει τρέξιμο, πολλά τηλέφωνα, περπάτημα κι αρκετή τύχη. Αυτήν την άχαρη διαδικασία στόχο έχει να αλλάξει το Rento, η νέα online υπηρεσία που κάνει πιο απλή και φιλική την προσφορά κι αναζήτηση στέγης.

Ειδικά για τους φοιτητές που αυτήν την περίοδο θα αναζητήσουν στέγη στην Αττική, το Rento διαθέτει την εξειδικευμένη υπηρεσία για online αναζήτηση φοιτητικής στέγης που αξιοποιείται και φέτος για δεύτερη χρονιά με σημαντική επιτυχία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ΤΕΙ Πειραιά, το Χαροκόπειο κι άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα. (Περισσότερα για τις συνεργασίες του Rento με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορείτε να βρείτε στο http://www.rento.gr/partners).

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα παρέχουν online τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αναζητήσουν στέγη κατάλληλη για φοιτητές μέσα από χιλιάδες αγγελίες που δημοσιεύονται στο Rento, γράφοντας σε απλά ελληνικά αιτήματα όπως «διαμέρισμα 50 - 70 τ.μ. κοντά στο μετρό» ή «μέχρι 350 ευρώ για φοιτητές κοντά στη φιλοσοφική» ή ακόμα και «νότια προάστια κοντά στο τραμ», αιτήματα που δεν μπορούν να απαντήσουν τα παραδοσιακά μέσα. Επιπλέον, όλες οι αγγελίες που δημοσιεύονται στο Rento συνοδεύονται από μεγάλες φωτογραφίες κι εμφανίζονται πάνω στον χάρτη της πόλης με ομοιογενή και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας.

Το Rento ειδικά για τους ιδιώτες ιδιοκτήτες που είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και θέλουν να δημοσιεύσουν δωρεάν την αγγελία τους στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας www.rento.gr, καινοτομεί και προσφέρει δωρεάν φωτογράφιση για όλες τις αγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά. Οι φωτογράφοι της υπηρεσίας Rento χρησιμοποιούν ειδικές φωτογραφικές συσκευές με ασύρματη σύνδεση στο internet και «ανεβάζουν» τις φωτογραφίες του ακινήτου μαζί με την αγγελία που δημοσιεύεται την ίδια στιγμή στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας www.rento.gr.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού, το Rento διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και υποδοχής αγγελιών στο begin_of_the_skype_highlighting 211 6875135 end_of_the_skype_highlighting (απλή αστική χρέωση) 9 με 2 καθημερινά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...