Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

“American Idol” Aυτή τη θέση ποιός θα την πάρει?

Το πιο επιτυχημένο μουσικό talent show της Αμερικής "American Idol" περνάει ίσως τη πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του.
Στις αρχές της χρονιάς ο δημοφιλής κριτής Simon Cowell είχε ανακοινώσει επίσημα ότι ο ένατος κύκλος...

που ολοκληρώθηκε το περασμένο Μάιο θα είναι και ο τελευταίος του, για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο X Factor US που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2011. Το 2009 είχε προηγηθεί και η αποχώρηση της Paula Abdul από το πάνελ των κριτών λόγω οικονομικών διαφωνιών. Οι τηλεθέαση του ένατου κύκλου δεν ήταν η αναμενόμενη με πτώση έως και 15%, ωστόσο κατάφερε να διατηρήσει το τίτλο του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος και φέτος.
Στις αρχές του καλοκαιριού έγινε γνωστό ότι ούτε η Ellen De Generes θα επιστρέψει ως κριτής στον δέκατο κύκλο του δημοφιλούς παιχνιδιού που αναμένεται τον Ιανουάριο του 2011, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα και η Kara Dioguardi ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει να κρίνει τους υποψήφιους τραγουδιστές. Η ίδια δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι «Ήταν σαν να κέρδισα το λόττο όταν ξεκίνησα στο American Idol πριν δύο χρόνια, αλλά πραγματικά τώρα είναι η ώρα να φύγω. Είμαι πολύ περήφανη που το όνομα μου σχετίστηκε με το παιχνίδι, ήταν αναμφίβολα μία τρομερή εμπειρία».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Randy Jackson θα είναι ο μόνος από τους «παλιούς» κριτές που θα επιστρέψει αφού ο executive producer Nigel Lythgoe που επέστρεψε στο Αmerican Idol μετά από δύο χρόνια απουσίας θέλει ο νέος κύκλος να είναι τελείως διαφορετικός και με πολλές καινοτομίες.
Όσον αφορά τους αντικαταστάτες που θα αναλάβουν χρέη κριτή, φήμες θέλουν το όνομα του τραγουδιστή των Aerosmith, Steven Tyler να είναι ένα από τα επικρατέστερα ονόματα ενώ στο τραπέζι έπεσε ξανά το όνομα της Jennifer Lopez με την οποία συζητούσαν στις αρχές του καλοκαιριού χωρίς θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, ο Lythgoe θέλει να «κλείσει» τον Elton John, όμως το βαρύ πρόγραμμα και το ακριβό κασέ του τραγουδιστή πιθανότατα σημαίνει ότι δεν θα ενταχθεί στο talent show. Τα ονόματα της κριτικής επιτροπής αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Στη θέση του παρουσιαστή παραμένει ο Ryan Seacreast.


http://tralala.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...