Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει κάτι για τη Νατάσα»

«Στα σχέδιά μου δεν υπήρχε ποτέ ο γάμος. Απλά προέκυπτε», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος στην κάμερα της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα». Στα 59 του χρόνια, έχει ήδη παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει μια κόρη από κάθε του γάμο. Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο
να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας: «Εννοείται ότι μπορεί να προκύψει ξανά», είπε χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη του κόρη, από τον πρώτο του γάμο, παντρεύτηκε πρόσφατα: «Είχα αντιρρήσεις γι' άλλες σχέσεις της παλαιότερα», παραδέχτηκε ο ίδιος, εξηγώντας πως αυτή τη φορά «όλα ήταν θετικά» — μόνο που μια έκπληξη τον περίμενε όταν άκουσε το επίθετο του συντρόφου της κόρης του: «Είχα σχέση με τη μητέρα του όταν ήμουν 18 χρονών!», αποκάλυψε γελώντας.

Ο Ανδρέας Φουστάνος δεν έκρυψε γι' ακόμα μια φορά την εκτίμησή του προς τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεύτερη σύζυγό του και μητέρα της μικρότερης κόρης του: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει κάτι για τη Νατάσα. Είναι η μάνα του παιδιού μου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο 59χρονος πλαστικός χειρουργός κράτησε πάντως ουδέτερη στάση σχετικά με το θέμα του διαζυγίου τού Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη (σ.σ.: εκείνος και η Νατάσα Θεοδωρίδου είχαν παντρέψει το ζευγάρι), ενώ όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η σχέση της 41χρονης παρουσιάστριας με τον Μάκη Παντζόπουλο την έχει ανανεώσει εμφανισιακά, απάντησε: «Η Ελένη πάντα ήταν όμορφη. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να δω αν τώρα είναι καλύτερη ή χειρότερη».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...