Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τα ζώδια για σήμερα...

ΚΡΙΟΣ

Οι παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σας χώρου δε θα λείψουν τη σημερινή ημέρα αφού οι ενέργειές τους θα σας εξοργίζουν. Η ημέρα ευνοεί επιχειρηματικές και οικονομικές εξελίξεις αλλά απαιτεί και επίμονη προσπάθεια , η οποία θα έχει όμως εξαιρετικές αποδόσεις. Με τους δικούς σας ανθρωπούς προσπαθήστε να μην ερχεστε σε έντονη αντιπαραθέση γιατί θα πείτε λόγια που δεν εννοείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφεύγοντας τις υπερβολές η ημέρα μπορεί να σας δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματά σας. Να συμβουλεύεστε τη δική σας διαίσθηση περισσότερο παρά τις παραινέσεις των τρίτων που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθη. Αρκετοί θα αφιερώσετε χρόνο σε κοντινά σας πρόσωπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαχειριστείτε κληρονομικά θέματα και κινηθείτε για να πετύχετε μια αγοραπωλησία που μπορεί να σας βγάλει κέρδος. Ωστόσο, αποφύγετε τα μπερδέματα με νομικά ζητήματα στη διάρκεια αυτής της ημέρας. Βάλτε φρένο στην βιασύνη και στον παρορμητισμό σας ώστε να γλυτώσετε από πιθανά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προστατεύστε από λανθασμένες επιλογές τα οικονομικά σας συμφέροντα, τις αγορές και τις συμφωνίες σας. Ζητήστε και πάρτε στήριξη από άτομα που έχουν αποδείξει και στο παρελθόν τη θετικότητα προς το άτομό σας. Μπορείτε να έχετε ξαφνικές ευκαιρίες ανόδου στη διάρκεια της ημέρας. Αλλά μόνο αν κινηθείτε ψύχραιμα και προσγειωμένα θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε ταυτόχρονα με τη δουλειά σας καθώς την ημέρα αυτή είναι ο μόνος τομέας που μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδά σας. Στα προσωπικά σας μήν πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μην πιέζετε τους άλλους και τις καταστάσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικά η τύχη θα συνοδεύει τη ζωή σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, προσέχετε τις υποχρεώσεις σας και μην αμελείτε τα σημαντικά θέματα της ζωής σας προς χάριν απολαύσεων.Καλή ημέρα για αναδρομές στο παρελθόν που θα σας κάνουν να διδαχτείτε από τα λάθη σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν αιτίες για να είστε πιο κοντά σε ανθρώπους του οικογενειακού σας χώρου τη σημερινή ημέρα. Συναισθηματικά τα πράγματα θα είναι πολύ μπερδεμένα και κάποιοι θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Αρκετοί από εσάς προσπαθείτε να οργανώσετε τα επόμενα βηματά σας, άλλα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συμφωνία, αγορά ή και μετακίνηση μπορεί να σας φέρει σε διαφωνία με τα άτομα του πολύ κοντινού σας περιβάλλοντος. Η καχυποψία θα κυριαρχεί και τα πράγματα θα δείχνουν πιο ξεκάθαρα την αυριανή ημέρα. Αρκετοί από εσάς καταφέρνετε σήμερα να τακτοποιήσετε κάποιες παλιές σας εκκρεμότητες και να νιώσετε πιο ανάλαφροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομική εύνοια δείχνει η ημέρα αλλα και μια τάση να κάνετε ανοίγματα τα οποία ωστόσο θα πρέπει να γίνονται πολύ προσεκτικά αφού οι συμφωνίες της ημέρας αυτής μπορεί να κρύβουν παγίδες. Κρατήστε τη δύναμη και τα χρήματα σας και μην ρισκάρετε για τίποτα. Όσοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε μια σοβαρή κίνηση, αναρωτηθείτε μήπως πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει στην κανονική του πορεία από τις 13 του μήνα και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσωπική επαγγελματική και κοινωνική ανάπτυξη φέρνει η ημέρα αλλα και οικονομικά λάθη καθώς προς χάριν εντυπωσιασμού θα μπορούσατε να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Αυτά είναι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο. Φροντίστε οπωσδήποτε κάποια ευαίσθητα σημεία σας. Προσπαθήστε να μαζέψετε σήμερα διάφορες πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες βραχυπρόθεσμα στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε λόγους που θα σας εξασφαλίζουν εσωτερική γαλήνη τη σημερινή ημέρα . Οι περισσότεροι θα είστε ανεβασμένοι και αισιόδοξοι αφού προβλήματα τρίτων δείχνουν να ανοίγουν δρόμους για εσάς.Φροντίστε να βάλετε περισσότερη ανεμελιά και χαρά στην καθημερινότητα σας, ώστε και να τονώσετε το πεσμένο σας ηθικό αλλά και να ξεκουραστείτε ουσιαστικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπερδεμένη συναισθηματικά θα είναι η ζωή σας και μάλιστα σκέψεις και καταστάσεις θα σας μπερδεύουν περισσότερο. Η παρουσία και η στήριξη των φίλων θα είναι πολύ έντονη τη σημερινή ημέρα με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού .Στα επαγγελματικά σας κάποιες από τις επιθυμίες σας είναι αδύνατον να υλοποιηθούν με τον τρόπο που θα θέλατε, γι αυτό καλό θα ήταν να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...