Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Θαυμάστε τη βίλα της Μπενού στην Κωνσταντινούπολη


Η αγαπημένη μας Μπενού μένει σε ένα πραγματικά υπέροχο σπίτι, μια 4όροφη βίλα για την ακρίβεια, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τα κομφόρ. Εκεί ζει με το σύζυγο της .
Η μονοκατοικία βρίσκεται στο προάστιο Μπεϊκόζ και έχει εμβαδόν 370 τ.μ.  Περιτριγυρίζεται από έναν υπέροχο κήπο και έχει πισίνα μεγάλων διαστάσεων.
Η 4όροφη κατοικία έχει στο ισόγειο το κυρίως
σαλόνι και την τραπεζαρία, μια μεγάλη κουζίνα και ένα WC ξένων.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια ακόμη κουζίνα και ένα δεύτερο καθημερινό καθιστικό με συνεχόμενη πρόχειρη τραπεζαρία για λίγα άτομα.
Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το γραφείο και τα υπνοδωμάτια. Η κυρίως κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού είναι δίπλα σε ένα δωμάτιο βεστιάριο (walk in closet) και έχει δικό της μεγάλο μπάνιο με τζακούζι.
Στη σοφίτα υπάρχει ξενώνας με μπάνιο για τους φιλοξενούμενους.
Συνολικά το σπίτι έχει 2 σαλόνια, 5 υπνοδωμάτια και 6 τουαλέτες-μπάνια. Η επίπλωση είναι μοντέρνα και θα παρατηρήσετε ότι είναι πιο ακριβή από αυτή της Σεχραζάτ.
Το χόμπι της Τζεϊντά είναι η μαγειρική και η κηπουρική. Μάλιστα επειδή είναι οπαδός της οικολογίας και των βιολογικών καλλιεργειών έχει φτιάξει το δικό της περιβόλι όπου καλλιεργεί ντομάτες, πιπεριές, μαϊντανό και άλλα μυρωδικά. Έχει κολοκυθιές, αλλά και οπωροφόρα δέντρα. Όλα τα περιποιείται μόνη της με την βοήθεια ενός κηπουρού που έρχεται μια-δυο φορές την εβδομάδα.
Αυτά τα οπωροκηπευτικά της δικής της παραγωγής τα μαγειρεύει και καλεί συχνά φίλους για φαγητό.
Η Τζεϊντά είναι πολύ προληπτική και σε όλο το σπίτι, αλλά και στον κήπο έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να αποφεύγει τη γλωσσοφαγιά.
Έτσι σε κάθε γωνιά ακόμη και στα δέντρα θα δεις κρεμασμένα ματόχαντρα. Για προστασία έχει επίσης πολλά μπιμπελό με φιγούρες αγγέλων που θεωρεί ότι την προστατεύουν. Μάλιστα κάνει συλλογή από αγγελάκια ρέπλικες του Μικελάντζελο.
Για καλή ροή της ενέργειας και πάλι εναντίον του κακού ματιού ανάβει πολλά κεριά που είναι ένα από τα αγαπημένα της αντικείμενα στο σπίτι και δίνουν γλυκό φωτισμό.
Στο σπίτι και στον κήπο κυκλοφορούν οι τρεις γάτες της, τις οποίες λατρεύει. Τα σκυλιά τα αγαπά αλλά μέχρι στιγμής δεν θέλει να αποκτήσει το δικό της.
Το σπίτι της Τζεϊντά είναι με ενοίκιο και μάλιστα τσουχτερό.  






























































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...